Apple’ın eylül ayındaki iPhone etkinliğinde duyurduğu Apple Beats X topuzlu kulaklıkları gelecek yılın başına kadar piyasaya çıkmayacak gibi görünüyor. B&H Photo adlı bir satıcıdan gönderilen e-posta iletisi aracılığıyla bu durum ortaya çıktı.
Apple 599 TL’lik satış fiyatıyla Türkiye mağazasında listelenen bu ürünün çıkışı için başlangıçta “Sonbahar” zaman aralığını işaret etmişti. Hâlâ aynı bilgi web sitesinde yer almaya devam ediyor. Ancak B&H’nin gönderdiği e-posta iletisinde Apple’ın sevkiyatların en az 2-3 ay zaman alacağını öngördüğü yazıyor. Apple, konuyla ilgili sorulara cevap vermiyor, ancak B&H’nin de yurt dışında epey güvenilir bir satıcı olduğu, aynı zamanda yetkilendirilmiş bir Apple satıcısı olduğu biliniyor.
Eğer B&H’nin e-posta iletisi doğruysa, söz konusu kulaklıklar için şubat veya mart aylarını beklemek gerekecek.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın WWDC’de göstermediği üç iOS 27 özelliği ortaya çıktı

Apple eylülde iPhone Ultra ve M5 Mac’leri sahneye çıkarabilir

Apple’ın yeni AI modeli ilk kez Google altyapısında çalışacak

Apple’ın WWDC 2026 sahnesinde anlatmadığı iOS 27 yenilikleri

Apple’ın ilk dokunmatik ekranlı MacBook modeli için yeni işaret ortaya çıktı
Apple Beats X de Apple’ın W1 yongasını içeriyor. Bu yonga sayesinde kulaklığı iOS cihazlarıyla kolaylıkla eşleştirmek ve hızlı şarj için “Fast Fuel” olarak adlandırılan özellikten yararlanmak mümkün oluyor. Beats, sadece 5 dakikalık şarj ile 2 saatlik müziğin dinlenebileceğini söylüyor. Sadece 45 dakika süreyle şarj etmek de 8 saate varan kullanım sağlıyor.
Söz konusu iki özelliğin dışında, karşımızda diğer teknoloji şirketlerinin çıkardığı, boynun arkasından dolamalı standart topuzlu kulaklıklar var gibi görünüyor. Apple’ın bu ürünün üretimi veya sevkiyatıyla ilgili ne gibi sorunlar yaşadığını bilmiyoruz. W1 teknolojisi ise hâlihazırda iki adet Beats ürününde; Solo 3 kulaklıklarda ve Powerbeats3 Wireless spor kulaklıklarda bulunuyor.
Apple Beats X kulaklıklarda olduğu gibi AirPods kablosuz kulaklıklarda da gecikme yaşanıyor. Apple, yeni kablosuz kulaklığını ekim ayında satışa sunacağını söylemiş, ancak daha sonra bu tarihi ertelediğini açıklamıştı. Kulaklık jakı taşımayan iPhone tanıtıldığından beri, Apple yöneticileri seste geleceğin kablosuz olduğuna dair düşüncelerini sürekli paylaşıyor. Ancak tüketiciler artık ürünleri de görmek ve deneyimlemek istiyor.
Bu ayın başında çıkan haberler Apple’ın AirPods kulaklıkları aralık ayı içinde satışa sunmaya başlayacağını işaret ediyordu. Ayın ortasına gelmek üzereyiz, ancak henüz bu yönde olumlu bir gelişme görmedik. Yine de, ay sonuna kadar hatırı sayılır bir süre var ve yeni gelişmeler olabilir. Beklemeye devam ediyoruz.
🌡️❄️ SERİNLİK ARAYANLARA MÜJDE: KLİMA FIRSATLARI DEVAM EDİYOR! ❄️🌡️





Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


