Teknoloji

Apple’dan Beats kulaklıklara önemli destek

beats powerbeats pro apple
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple‘ın iOS 13 ile birlikte duyurduğu yeniliklerden birisi de Ses Paylaşımı özelliği. Şirket, bu özelliği sadece AirPods kulaklığıyla sınırlı tutmayacak. Apple, Beats markalı kulaklıklarında da Ses Paylaşımı’ndan yararlanmaya izin verecek.

Ses Paylaşımı özelliği, iki farklı kulaklığın tek bir iPhone’a bağlanmasını mümkün kılıyor. Bu sayede birden fazla kişinin aynı cihaz üzerinden müzik dinlemesinin veya video içerik izlemesinin de önü açılıyor.

Ses Paylaşımı özelliğini destekleyecek Beats ürünlerinin listesi şu şekilde:

  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats 3 Wireless
  • BeatsX
  • Solo 3 Wireless
  • Studio 3 Wireless

Bu cihazların hepsinde Apple’ın W1 veya H1 işlemcisi bulunuyor. Ses Paylaşımı özelliği bu işlemci üzerinden sunuluyor.

Apple Beats ürünlerine ses paylaşımı özelliğini gelecek hafta getirecek

Beats’ten verilen bilgiye göre, Ses Paylaşımı özelliği gelecek hafta kullanımda olacak. Apple, tıpkı AirPods’ta olduğu gibi, Beats ürünlerinin yazılımını da arka planda sessiz sedasız güncelliyor. Bu güncellemelerle hem performans artışı sağlanıyor hem de ürünlere yeni özellikler ekleniyor.

Ses Paylaşımı özelliğinin normalde perşembe günü yayınlanması planlanan iOS 13 ile birlikte aktif hâle getirilmesi planlanmıştı. Ancak daha sonrasında bu özelliğin çıkışı iOS 13.1’e bırakılmıştı. iOS 13.1’in 30 Eylül’de yayınlanacağını açıklayan Apple, daha sonra bu güncellemenin 24 Eylül’de kullanıcılarla buluşacağını duyurmuştu.

İLGİLİ HABERLER