Manşetler

Apple bazı iPhone 6 Plus kameraları için değişim programı başlattı

iphone-6-plus-inceleme-00024

Eğer Eylül 2014 ile Ocak 2015 arasında bir iPhone 6 Plus satın almışsanız, arkada yer alan iSight kameranızı ücretsiz tamir ettirme hakkına sahip olabilirsiniz.

Apple’ın web sitesinde yer alan yeni açılmış bir destek sayfasında, yukarıda belirtilen tarihler arasında satılmış belirli iPhone 6 Plus cihazlarında hatalı olması muhtemel bileşen taşıyan arka kameraların bulunduğu, bunun da bulanık fotoğraflara yol açabileceği kaydedildi.

Apple bu sorundan etkilenmiş olabilecek bütün iPhone 6 Plus’ların arka kameralarını değiştiriyor. Eğer iPhone 6 Plus’ınızı bu tarihler arasında satın aldıysanız, Türkiye için de geçerli olan bu destek sayfasına girerek iPhone 6 Plus’ınızın seri numarasıyla kamera değişimi için cihazınızın uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

iPhone 6 Plus’ınızın bu programdan yararlanma hakkına sahip olduğunu tespit etmeniz hâlinde bir Apple Store’a veya yetkili teknik servise başvurarak iPhone 6 Plus’ınızın iSight kamerasını ücretsiz değiştirebilirsiniz. iSight Kamera Değişim Programı satın alınan cihazın satın alındığı tarihten üç yıl sonrasına kadar geçerliliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER