Eğlence

Apple yeni Band of Brothers dizisini HBO’dan kaptı

apple band of brothers

Apple, önümüzdeki ay faaliyete geçecek çevrimiçi servisi TV Plus için yeni içerikler hazırlamaya devam ediyor. Şirketin bunun için seçtiği son proje ise oldukça iddialı. Apple, Band of Brothers serisinin yeni macerasını izleyicilerle buluşturacak.

Band of Brothers serisinin daha önceki iki dizisi gibi, Apple’ın projesi de bir mini dizi olacak. Deadline’ın haberine göre, dizinin toplam süresi sekiz saatten fazla olacak. Projenin maliyetinin ise 200 milyon doların stünde olması öngörülüyor.

Yeni dizi, Donald L. Miller’ın Masters of the Air isimli kitabının üstüne inşa edilecek ve Amerikan Hava Kuvvetleri pilotlarının İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşadığı maceraları anlatacak. Band of Brothers serisinin ilk iki dizisi olan Band of Brothers ve The Pacific’te ise Amerikan ordusunun kara ve deniz kuvvetlerinin hikayeleri anlatılmıştı.

Apple Band of Brothers projesinin çekimlerine ne zaman başlayacak?

Hem Band of Brothers hem de The Pacific HBO’da yayınlanmış ve 2002 ile 2010 arasındaki döneminde 43 Emmy ödülüne aday gösterilmiş ve bunlardan 14 tanesini kazanmıştı. Masters of the Air’in de HBO’da yayınlanması bekleniyordu. Ancak Deadline’ın haberine göre, gerekli maddi koşulları karşılamaya daha hazır olan Apple, Masters of the Air’in yayıncısı olmaya hak kazandı.

Apple’ın Masters of the Air’in çekimlerine ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Ancak iddialı projelere bir yenisinin daha eklenmesi, Apple’ın TV Plus konusundaki hırsını bir kez daha gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER