Manşetler

İstanbul’daki ilk sokak mağazası olacak Apple Bağdat Caddesi’nden fotoğraflar [Galeri]

apple bağdat caddesi

Apple, bugün web sitesinde açtığı özel bir sayfayla çok yakında açılacak Apple Bağdat Caddesi mağazasını resmileştirmişti. Bu sayfada mağazanın gelişi haber verilirken mağaza için Murat Palta tarafından özel olarak hazırlanmış bir görsel çalışması da duvar kağıdı olarak indirilebiliyor.

Web sitesinin açılmasından sonra Apple Türkiye’den gelen bir basın açıklamasında da mağazanın çok yakında müşterilerin ziyaretine açılacağı bilgisi kaydedildi. Üstelik Apple, aşağıdaki galeride görebileceğiniz çeşitli mağaza fotoğraflarını da paylaştı.

Bağdat Caddesi’nin Erenköy bölümünde yer alan mağaza müstakil bir binada yer alıyor. Cadde seviyesinde iki kat bulunurken kot farkı nedeniyle girişin altında da üçüncü bir kat daha bulunacak gibi görünüyor. Apple, web sitesinde paylaştığı görsel ile birlikte, mağazanın caddeye bakan yönüne de giydirme çalışması yapmış. Üstelik sadece ön cephede değil, binanın pencereli diğer cephelerine de aynı görselle uyumlu şekilde giydirme yapılmış.

Apple, “Gündelik hayatı ve insanları kutlayan sokağın çağdaş bir “minyatürünü” yaratan Murat Palta’nın olağanüstü çalışması ise açılışa kadar mağazayı süslemeye devam edecek.” ifadesine yer veriyor. Mağazanın yakında açılacağı bildirildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER