Manşetler

Apple Bağdat Caddesi mağazası için tanıtıma başladı

apple bağdat caddesi

Apple’ın Türkiye’deki üçüncü fiziksel mağazası çok yakında İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Bağdat Caddesi’nde açılıyor. Şimdiye kadar sosyal medyada mağazayla ilgili birçok paylaşım yapılmıştı. Apple ise bu paylaşımlara istinaden üçüncü mağazanın nerede açılacağı konusunda resmi bir açıklama yapmamıştı. Apple Türkiye web sitesinde Bağdat Caddesi mağazası için açılan özel bir sayfa, bu mağazanın varlığını ve yakında açılacağını doğruluyor. Üstelik Apple, etkileyici bir mağaza görseli de hazırlamış. Buradan indirip duvar kağıdı yapabilirsiniz.

Bağdat Caddesi’nde açılacak fiziksel Apple mağazası, daha önce açılmış olan Zorlu Center ve Akasya AVM mağazaları arasına katılacak. Yeni Apple mağazası, müstakil bir binada ve yurt dışında benzerlerini gördüğümüz farklı bir konseptte olacak gibi görünüyor. Ayrıca Apple’ın bir alışveriş merkezi dışında açacağı ilk mağaza da olacak. Konumu itibarıyla da günün her saati ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılacak bir yer olacaktır gibi görünüyor.

Apple’ın web sitesinde Bağdat Caddesi mağazası için aşağıdaki açıklama yer alıyor:

İstanbul’un kalbi Bağdat Caddesi’nde çok yakında
yeni bir mağaza açıyoruz.

Her konuda size yardımcı olacak uzmanlarla buluşacağınız, yeni bilgilerle
becerilerinizi geliştireceğiniz, bahçesinde vakit geçirirken ilham alacağınız ve
yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bu üçüncü mağazamızda sizinle ve büyük küçük, uçuk kaçık tüm fikirlerinizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Apple Bağdat Caddesi mağazasının ne zaman açılacağı bilgisi ise henüz paylaşılmadı. Tanıtım faaliyetleri başladığına göre, mağazanın resmi açılışı da yakın zamanda yapılacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER