EğlenceManşetler

Apple Arcade’e Haziran 2024’te 5 yeni oyun geliyor

apple arcade

Apple, abonelik tabanlı oyun hizmeti olan Apple Arcade’i zenginleştirmeye devam ediyor. Şirket, mayıs ayının sonundan haziran ayının başına kadar Apple Arcade’e beş yeni oyun ekleyeceğini açıkladı. Bu oyunlar arasında Rabbids: Legends of the Multiverse, Return to Monkey Island+, Tomb of the Mask+, Fabulous – Wedding Disaster+ ve Vision Pro için özel olarak geliştirilen Where Cards Fall yer alıyor.

Apple Arcade Mayıs ve Haziran 2024 güncellemeleri

Şirket, beş yeni oyunla hizmetine taze bir soluk getiriyor. Apple Arcade, reklam veya uygulama içi satın alımlardan arınmış bir deneyim sunuyor. Platform, kullanıcılara her gün keyifle oynayabilecekleri yeni oyunlar ve favori oyunları için yeni deneyimler sunmayı hedefliyor.

Apple Vision Pro için geliştirilen Where Cards Fall oyunu, 30 Mayıs’ta platforma eklenecek. 6 Haziran’da ise Rabbids: Legends of the Multiverse, Return to Monkey Island+, Tomb of the Mask+ ve Fabulous – Wedding Disaster+ oyunları Apple Arcade kullanıcılarıyla buluşacak. Bu oyunlar, kullanıcılara farklı tarzlarda maceralar yaşatmayı amaçlıyor.

Apple, aynı zamanda mevcut oyunlarına da yeni güncellemeler getiriyor. Mayıs ayı içinde Hello Kitty Island Adventure, WHAT THE CAR? ve Ridiculous Fishing EX oyunlarına güncellemeler ekleniyor. Haziran ayında ise Bloons TD 6+, Crossy Road Castle ve Disney SpellStruck gibi popüler oyunlara yeni içerikler eklenecek.

Apple Arcade, kullanıcılara reklamsız ve ek maliyet olmadan yeni içerikler sunmayı amaçlıyor. Hizmet, abonelerine sürekli olarak yeni oyunlar ekleyerek geniş bir yelpaze sunuyor. Apple, kullanıcıların oyun deneyimini artırmak için düzenli güncellemelerle oyunları desteklemeyi sürdürüyor.

Bu beş yeni oyun, Apple Arcade kullanıcılarının heyecanla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Şirket, yeni oyunların yanı sıra mevcut oyunlara getirdiği güncellemelerle de platformu canlı tutuyor. Kullanıcılar, yeni oyunlarla birlikte Apple Arcade’de yeni maceralara atılabilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER