Eğlence

Apple Arcade, yıl sonu döneminde oyun zenginliğiyle öne çııkıyor

apple arcade sonic dream team

Apple’ın abonelik tabanlı oyun platformu Arcade, fiyatlarının yükseltilmesi sonucunda bazı kullanıcıları üzmüş olabilir. Fakat yeni gelen güncellemeler tüketicinin yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Apple, yılın sonuna kadar Arcade’e dahil edilecek sekiz heyecan verici oyunu tanıttı ve bu oyunlardan ilki, popüler kelime bulmacası Knotwords olacak. 3 Kasım’da kullanıcılarla buluşacak bu oyun, bekleme sürecini tatlandıracak bir başlangıç olarak nitelendirilebilir.

Knotwords sonrası gelen oyun, dünya genelinde futbol severler tarafından ilgiyle beklenen ve 6 Kasım’da kullanıcılarla buluşacak olan Football Manager‘ın son versiyonu olacak. Büyülü atmosferi ve sürükleyici tasarımıyla Downwell oyunu da 17 Kasım’da Apple Arcade ailesine katılacak. Ayın son oyunu ise keyifli zaman yönetimi oyunu Delicious – Miracle of Life olup, 24 Kasım’da hizmete sunulacak.

Aralık ayı da Apple Arcade için hareketli geçecek. Özellikle tanınmış firmaların ürünü olan dört oyun 5 Aralık’ta platforma eklenecek. Bunlar; artık ücretsiz oyun kategorisinden çıkan Disney yapımı Dreamlight Valley, yeni bir 3D Sonic oyunu olan Sonic Dream Team, üçlü kombinasyon tabanlı RPG oyunu Puzzles & Dragons ve 19. yüzyıl Kuzey Amerika’sındaki petrol çağını ironik bir bakış açısıyla ele alan Turmoil olacak.

Apple Arcade eksikleri kapatarak aboneleri mutlu etmeyi hedefliyor

Apple Arcade, kullanıcılarının karşısına bu duru ve sıcak oyun deneyimleriyle, kendine özgü yapımlarla ve çözümlemeyi gerektiren oyunlarıyla çıkarak, kullanıcılarının ilgisini çekmeyi hedefliyor. Apple Arcade aylık 69,99 TL’lik ücret karşılığında sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER