EğlenceTeknoloji

Apple Arcade erkenden kullanıma açıldı, Türkiye fiyatı belli oldu

apple arcade türkiye fiyatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın ilk kez geçtiğimiz mart ayında düzenlediği etkinlikte duyurduğu abonelik tabanlı oyun servisi Apple Arcade için çıkış tarihi 19 Eylül olarak verilmişti. Ne var ki, Apple erken davrandı ve Apple Arcade’i iOS 13 beta kullananlar için denemeye açtı. Apple Arcade Türkiye fiyatı da ortaya çıktı.

Geçen hafta düzenlenen iPhone etkinliğinde belirtildiği gibi, Apple Arcade 1 ay boyunca ücretsiz olarak denenebilecek. Apple Arcade Türkiye fiyatı da belli oldu. Oyun servisinin aylık ücreti 34,99 TL olarak belirlendi.

Ayda 34,99 TL ödeyen kullanıcılar en fazla altı aile bireyiyle de bu aboneliği paylaşabilecekler. Apple Arcade’de, Apple Music’teki gibi ayrı bir aile aboneliği paketi sunulmuyor.

Apple Arcade için özel olarak sunulan oyunlara baktığımızda Red Reign, Where Cards Fall, Speed Demons, Efsunlu Diyar, Big Time Sports, Sneaky Sasquatch, Projection: First Light gibi başlıkları görüyoruz.

Öte yandan tint., Spek., Mutazione, Assemble with Care, Grindstone, LEGO Brawls, Overland, Rayman Mini, Spaceland, Punch Planet, Operator 41, Neo Cab, Skate City gibi farklı oyunları da Apple Arcade çatısı altında oynayabilirsiniz.

Apple Arcade’in şu an için sadece iPhone’da çalıştığı belirtiliyor. iPad, Mac ve Apple TV’ye ise çok yakında geleceği belirtiliyor. Ancak iOS 13 yüklü iPad Pro’da da Apple Arcade bölümünün açık olduğunu fark ettik. Muhtemelen Apple, 19 Eylül’de tüm platformlar için de Arcade’i kullanıma sunacaktır.

Apple Arcade 1 aylık ücretsiz deneme nasıl başlatılır?

  1. Apple Arcade’in 1 aylık ücretsiz deneme süresini başlatmak için öncelikle iPhone’da bulunan App Store uygulamasını açın.
  2. App Store’da bulunan Arcade sekmesine gidin.
  3. Sayfanın en başında bulunan Ücretsiz Dene düğmesine tıklatın ve daha sonra karşınıza çıkacak adımları gerçekleştirerek ücretsiz deneme süresini başlatın.

İLGİLİ HABERLER