EğlenceTeknoloji

Apple Arcade platformunu büyütmeye devam ediyor

apple arcade

Apple, Arcade adını taşıyan oyun abonelik servisini geçtiğimiz eylül ayında faaliyete geçirmişti. Platforma altı yeni oyun daha ekleyen Apple, böylelikle Arcade’deki toplam oyun sayısını 100’e çıkardı. Bunun mobil oyun ekosistemi için yüksek bir rakam olduğunu söylemek gerekiyor.

Apple Arcade’in yeni oyunları Sociable Soccer, UFO on Tape: First Contact, Takeshi and Hiroshi, guildlings, Discolored ve Marble It Up: Mayhem isimlerini taşıyor.

Bu yeni oyunlar arasında en dikkat çekicisi ise UFO on Tape: First Contact gibi görünüyor. Artırılmış gerçeklik tabanlı olan oyun, 2010’da iPhone için yayınlanan UFO on Tape oyununun devamı niteliğini taşıyor.

Apple Arcade bir ay boyunca ücretsiz olarak denenebiliyor

Oyunda oyuncular gökyüzünde UFO aramaya ve o UFO’ları kameraya kaydetmeye yönlendiriliyor. Bu UFO’ların artırılmış gerçeklik teknolojisiyle oluşturulduğunu belirtmekte fayda var.

iPhone, iPad, Apple TV veya macOS cihaz sahibi olan oyun meraklıları, Apple Arcade’e aylık 34,99 TL karşılığında abone olabiliyor. Buna ek olarak; daha önce servisi denememiş olanlar, bir ay boyunca Apple Arcade’i ücret ödemeden kullanabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER