Teknoloji

Apple Arcade Mac bilgisayarlara girişi macOS Catalina beta ile yaptı

apple arcade mac

Apple, geçtiğimiz ayın ortalarından itibaren iPhone ve iPad kullanıcılarına ve Apple TV sahiplerine Apple Arcade servisinden yararlanma imkanı sunmuştu. Şimdi de macOS Catalina beta sürümünü kullananlar, dün yayınlanan “golden master” sürümle birlikte Apple Arcade oyunlarına erişmeye başladılar.

Apple Arcade’in Mac bilgisayarlara gelmesiyle birlikte Apple’ın abonelik tabanlı oyun servisinin çıkışı tamamlanmış olacak. Söylediğimiz gibi, bu servis iOS, iPadOS ve tvOS platformları için daha önce çıkmıştı.

Apple, Apple Arcade içinde 100’ü aşkın oyunun olduğunu söylemişti. Ancak her oyun her platformda bulunmuyor. MacRumors’ın haberine göre, Apple Arcade’in Mac versiyonu şu anda 20 kadar oyunu barındırıyor. Bunların arasında Sayonara Wild Hearts, Operator 41, Big Time Sports, Card of Darkness gibi başlıklar da bulunuyor.

Apple Arcade’i Mac bilgisayarlarda kullanmak için macOS Catalina gerekiyor. Servis için tüm platformlarda 34,99 TL’lik aylık ücret belirlendi. Aile Paylaşımı sayesinde en fazla altı aile bireyi, herhangi bir ek ücret edemeden bu servisten faydalanabiliyor. Apple Arcade’i bir ay boyunca ücretsiz deneme imkanı da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER