Eğlence

Apple Arcade’e eylül ayında dört yeni oyun ekleniyor

apple arcade

Apple Arcade servisine eylül ayı içinde dört yeni oyun eklenecek. Buna ek olarak, hâlihazırda platformda mevcut olan 40’tan fazla oyun güncellenecek. Güncellenecek oyunlar arasında Angry Birds Reloaded, WHAT THE CAR?, Jetpack Joyride 2 ve Hello Kitty Island Adventure gibi popüler seçenekler bulunuyor.

Servise eklenecek yeni oyunlar ise şı şekilde sıralanıyor:

  • Cypher 007: Oyuncuların kendilerini bir casus macera oyununun modern bir versiyonuna kaptıracakları yepyeni bir James Bond deneyimi (29 Eylül)
  • Junkworld: Tehlikeli araziler ve dinamik kahramanlar içeren bir kule savunma oyunu (22 Eylül)
  • Japanese Rural Life Adventure: Japonya’nın çarpıcı mevsim değişimlerini arka planına yerleştiren rahat bir yaşam simülasyon oyunu (15 Eylül)
  • My Talking Angela 2+: Popüler Konuşan Tom ve Arkadaşları serisinin yapımcılarından popüler sanal evcil hayvan oyunu (8 Eylül)

Gelecek sürümlerden herhangi biri için iPhone veya iPad’deki oyun sayfalarına gidebilir ve “Al”a dokunarak oyunu, çıktıkları anda otomatik olarak indirilecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Apple Arcade’de yer alan 40’tan fazla oyun güncelleniyor

Apple ayrıca Eylül ayında 40’tan fazla Arcade oyununun güncelleme alacağını da açıkladı. Hello Kitty Island Adventure’ın “küresel bir hit” olduğunu belirten şirket, oyunun 29 Eylül’de “Ürkütücü Kutlama etkinliği” güncellemesini alacağını duyurdu.

Şirketin açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Jetpack Joyride 2, iki yeni oyun modu ve mini bir etkinlikle Apple Arcade’deki ilk yılını kutluyor. WHAT THE CAR?, Cityscapes: Sim Builder, Angry Birds Reloaded ve çok daha fazla Arcade oyunu da eylül ayı içinde güncellenecek.”

İLGİLİ HABERLER