Eğlence

Apple Arcade’e çığ gibi oyunlar geliyor: Ninjalar ve sürprizlerle dolu 20 yeni oyun

apple arcade

Apple Arcade, kullanıcılarına heyecan verici 20 yeni oyun sunarak eğlence dünyasında büyük bir sükse yapıyor.

Bu oyunlardan en dikkat çekeni, Teenage Mutant Ninja Turtles serisine özel bir roguelike oyun olan “TMNT Splintered Fate” olacak. Bu heyecan dolu oyun, Leonardo, Michelangelo, Donatello ve Raphael’in kayıp olan Usta Splinter’ı ararken düşmanlarla mücadele ettiği co-op roguelike bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İster arkadaşlarınızla takım oluşturarak ister tek başınıza New York şehrinde maceraya atılabilir, April, Metalhead, Casey Jones gibi karakterlerin yardımını alarak yolculuğunuzda ilerleyebilirsiniz.

Apple Arcade’e eklenecek diğer yeni oyunlar arasında; sürüş kurallarını altüst eden What the Car?, Disney Spellstruck adlı Words with Friends benzeri kelime oyunu ve SimCity ve The Sims‘in geliştiricileri tarafından hazırlanan şehir inşa oyunu Cityscapes: Sim Builder bulunuyor.

Ayrıca, Apple Arcade aboneleri için reklamsız ve uygulama içi satın alma olanağı sunan “plus” versiyonları ile birlikte tanınmış bazı oyunlar da platforma ekleniyor. Bu oyunlar arasında Getting Over It With Bennet Foddy, Limbo, Octodad: Dadliest Catch, Snake.io, Temple Run ve Farming Simulator 20 yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER