Teknoloji

Apple’dan App Store’da Kış Olimpiyat Oyunları rehberi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

23. Kış Olimpiyatları Güney Kore’nin PyeongChang kentinde dün gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. 25 Şubat tarihine devam edecek olan bu önemli spor etkinliği milyonlarca spor takipçisi tarafından yakından takip edilecek.

Apple da App Store Bugün sekmesi içinde kullanıcılara özel bir “Kış Olimpiyat Oyunları Rehberi” hazırladı. İşte Apple’ın kış olimpiyatları için seçtiği iOS uygulamaları:

PyeongChang 2018 Official App
Kış Olimpiyatlarının resmi uygulaması ile oyunların ajandasını güncel olarak takip edebilir, kimin ne zaman piste çıkacağını öğrenebilirsiniz. Ayrıca kurallar da dahil olmak üzere pek çok bilgiye de bu uygulama ile ulaşılabiliyor.

Eurosport
Eurosport ile Olimpiyat Oyunlarını yakından takip edebilirsiniz. Anlık bildirimlere, özel videolara ve daha pek çok içeriğe kolayca ulaşmak mümkün oluyor.

iTranslate
Olimpiyat havasını yakından takip etmek için PyeongChang’a gitmeyi düşünenler için bu uygulama kullanışlı olacaktır. Restoranda sipariş vermek, taksi şöförü ile gerekli iletişimi kurabilmek gibi günlük önemli ihtiyaçlarını karşılayabilmek için iTranslate uygulamasının pratik önerilerinden faydalanabilirsiniz

Go PyeongChang
Yoğun Olimpiyat programı içerisinde şehirde yolunu bulmak isteyenler için Go PyeongChang uygulaması öneriliyor.

KakaoMap – Korea No.1 Map
Meraklı turistler için bir cennet olduğu belirtilen Güney Kore’de keşfedilecek güzellikleri bulmak isteyenler bu uygulamadan yararlanabilir.

İLGİLİ HABERLER