Teknoloji

Apple oyunlara özel bir Twitter hesabı oluşturdu

app-store-iphone-6-080715-2

Yenilenen Apple TV’nin aynı zamanda bir oyun konsolu işlevi göreceğine dair haberler son dönemde epey ivme kazanmış durumda. Şirketin oyunlara özel olarak oluşturduğu Twitter hesabı da, bu söylentinin gerçeğe dönüşme ihtimalini artırıyor.

App Store Games adını taşıyan hesapta platformdaki Angry Birds ve Clash of Clans gibi popüler oyunları gösteren bir GIF animasyonu da gösteriliyor.

Apple’dan yapılan açıklamada, App Store Games hesabının klasikleşen haftalık seçimlerden daha fazlasını sunacağı belirtildi. App Store editörleri tarafından yönetilecek hesapta oyunlara ilişkin ön izlemeler, ipuçları, numaralar ve yetenekli oyunculara ilişkin bilgiler bulunacak. Editörler App Store Games hesabı aracılığıyla oyun yapımcılarıyla da etkileşime girecek.

App Store Games Twitter hesabını, Apple’ın oyunlar konusuna daha fazla odaklanması çerçevesinde atılmış bir adım olarak değerlendirmek mümkün. Şirketin 9 Eylülde gerçekleştireceği etkinlikte oyunlara yönelik başka hamleler de duyurması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER