EğlenceManşetler

Anneler Günü kutlama videonuzu Apple’ın açtığı sayfadan hazırlayın

apple anneler günü

apple anneler günüAnneler Günü markaların tanıtım için en fazla yararlandıkları özel günlerden bir tanesi ve Apple da bu fırsatı kaçırmıyor. Şirket hazırladığı özel web sitesi sayesinde kullanıcılara özel Anneler Günü videoları oluşturma ve daha sonra bunları Facebook’ta paylaşma fırsatı veriyor.

Apple’ın açmış olduğu bu özel web sitesi geçen hafta yayınlanan Anneler Günü reklamının hemen sonrasında geldi. Kullanıcılar anneleriyle çekilmiş olan bir tane fotoğrafı siteye yüklüyor, ayrıca adlarını ve soyadlarını yazıyorlar. Eklenen fotoğraf, altında ad ve soyad bilgisiyle birlikte Apple’ın Anneler Günü reklamının sonuna ekleniyor. Böylelikle Apple’ın reklamı her bir kullanıcı için özel bir videoya dönüşmüş oluyor.

Her ne kadar açılan web sitesinin adı “iPhone ile çekilmiş anneler” olsa da, fotoğrafların bir iPhone ile çekilmesi gibi bir şart bulunmuyor. Zaten hazırlanan videonun en sonunda da son fotoğrafın iPhone ile çekilmiş olmayabileceğini belirten küçük bir not bulunuyor.

apple-anneler-gunu-video-070516-2Videoların sadece Facebook üzerinden paylaşılması açılmış olan bu özel web sitesinin zayıf noktası olarak nitelendirilebilir. Her ne kadar Facebook giderek daha fazla insanın toplandığı bir nokta hâline gelse de, herkesin annesi bu sosyal ağda bulunmuyor. Ancak hazırlanmış olan videoyu sağ tıklatıp MP4 dosyası olarak kaydetmeniz ve bu şekilde başka ortamlarda da paylaşmanız mümkün.

Apple’ın hazırladığı özel Anneler Günü web sitesinin bizim için güzel taraflarından bir tanesi Türkçe dil desteğine de sahip olması. Sağ üst köşede bulunan dil menüsünden Türkçe’yi tercih edebilirsiniz. Eğer hazırsanız hemen momsshotoniphone.com adresini ziyaret edin.

İLGİLİ HABERLER