DosyaManşetler

Apple’dan Anneler Günü’ne özel hediye tavsiyeleri ve ipuçları

apple almanya iphone 8 plus

iphone 8 plus kırmızıÖnümüzdeki pazar Anneler Günü. Bu güzel ve anlamlı gün yaklaşırken henüz annesine hediye almamış olanlar için Apple, her bütçeye uygun ürünlerinden oluşturduğu bir tavsiye rehberi sunuyor. Aynı zamanda annelerine bu günün anlam ve önemine uygun güzellikte bir fotoğraf veya video hazırlamak isteyenler için de çeşitli ipuçları ve püf noktaları sunuyor.

Apple’dan Anneler Günü hediye tavsiyeleri

Yeni 9.7 inç iPad

Apple Pencil ile çalışan yeni nesil 9.7 inç iPad ile bu Anneler Günü’nde annenize, Apple’ın en uygun fiyatlı 9.7 inç iPad modelini hediye edebilirsiniz. Şimdi Apple Pencil ile çalışan yeni 9.7 inç iPad ile, anneniz hareket halindeyken bile fikirlerini çizimlere dönüştürmekten el yazısıyla not almaya ve ekran görüntülerini işaretlemeye kadar birçok farklı olanaktan yararlanarak yaratıcılığını ve üretkenliğini artırabilir.

Gümüş, uzay grisi ve şimdi de altın rengi seçeneğiyle sunulan Wi-Fi ve Wi-Fi+Cellular modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. iPad 1,699 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, Apple Pencil da 479 TL fiyata sahip.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Göz alıcı kırmızı rengiyle iPhone’un yeni neslini temsil eden iPhone 8 ve iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition ile, annenize insanlığa katkıda bulunacak bir hediye verebilirsiniz. Uzun süredir sunulmakta olan (PRODUCT)RED Apple ve Beats ürünlerinin en yeni üyeleri olan bu iPhone modellerinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı doğrudan Global Fund’ın HIV/AIDS bağışlarına aktarılıyor.

iPhone 8 ve 8 Plus modelleri ayrıca Altın, Gümüş ve Uzay Grisi renk seçenekleriyle de sunuluyor. Her bir rengin fiyatı 4199 TL’den başlıyor.

Apple Watch Series 3

apple watch series 3

Annenize aktif, motive ve bağlantıda kalmasına yardımcı olan özelliklerle dolu mükemmel bir sağlıklı yaşam aygıtı hediye etmek istiyorsanız, o hâlde Apple Watch Series 3’ü de değerlendirebilirsiniz.

Türkiye’de sadece GPS özellikli versiyonu satılan Apple Watch Series 3 sayesinde anneniz, telefon görüşmelerini, mesajlarını cevaplarken yakınında bulunan iPhone’u yerine akıllı saatini kullanabilir. Aktivite Paylaşımı özelliği sayesinde, eğlenceli bir yarışa girişebilir ve annenizin motivasyonunu korumasına yardımcı olabilirsiniz.

Apple Watch ve Apple Watch Nike+ modellerinden dilediğinizi hediye olarak seçebilirsiniz. Apple Watch Series 3, 1649 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

AirPods

apple airpods

Annenize hem kullanımı kolay, hem de iPhone ve Apple Watch’uyla çalışmaya anında hazır olan bir hediye vermek isteyenler için AirPods isabetli bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

AirPods, yüksek kaliteli ses ve uzun pil ömrü sunuyor. Kapağı hafifçe dokunarak açtığınız anda anında kurulum yapılıyor ve iPhone ve Apple Watch ile çalışmaya hazır hale geliyor. AirPods ile kullanıcıların müzik dinleme, telefonla konuşma, TV programı ve film seyretme, oyun oynama ve Siri’yle etkileşim kurma biçimi tamamen yeniden tanımlanıyor.

AirPods 899 TL’den satılıyor.

İlkbahar Sezonu iPhone Kılıfları

ilkbahar sezonu iphone x kılıfları

Capcanlı yeni bir iPhone kılıfıyla annenize taze bir bahar görünümü hediye edin. Yeni silikon kılıf renkleri arasında Kırmızı Ahududu, Limonata ve Kot Mavisi yer alıyor. Veya Parlak Turuncu, Bahar Sarısı, Elektrik Mavisi ve Açık Pembe deri kılıflar arasından da seçim yapabilirsiniz.

Ayrıca, yeni duyurulan ve satıştan elde edilen gelirinin bir bölümü doğrudan Global Fund’ın HIV/AIDS bağışlarına aktarılan iPhone X için (PRODUCT)RED Deri Folyo Kılıf seçeneği de bulunuyor.

Kılıf fiyatları 169 TL ile 449 TL arasında değişiyor.

Apple Watch Kayışları

apple watch ilkbahar kayışları

Apple Watch’un İlkbahar Sezonuna yönelik, kolayca değiştirebileceğiniz kayışlar arasında net ve sade bir görünüm için beyazla farklı renkleri bir araya getiren yeni çizgilere sahip Naylon Örme kordonlar, en yeni Nike koşu ayakkabılarının renklerine uyan özel Nike kordonlar ve Apple Watch Hermès kayışları için göz alıcı yeni bir renk bulunuyor.

iOS ve Siri Hakkında İpuçları ve Püf Noktaları

apple siri

  • Bu özel günde annenizle birlikte çektiğiniz fotoğrafları, Paylaşılan Fotoğraf Yayını’nı kullanarak annenizle ve başkalarıyla anında paylaşabilirsiniz.
  • Fotoğraflar’da yer alan Anılar özelliğiyle, yeni ve eski fotoğrafları içeren, Anneler Günü’ne özel bir slayt gösterisi oluşturabilir, hatta fon müziği ekleyebilirsiniz.
  • Siri’yi kullanarak HomePod dahil herhangi bir Apple aygıtından annenizi aramak için bir anımsatıcı ayarlayabilirsiniz. Apple’ın belirttiğine göre, kullanıcıların Siri’den istedikleri şeylerin başında “annemi ara” komutu geliyor.
  • Siri’den Apple Harita aracılığıyla yol tarifi almasını ve hatta Uber çağırmasını isteyebilirsiniz.

Clips uygulamasıyla klipler hazırlayabilirsiniz

Clips uygulamasını kullanarak annenizin en sevdiği kişilerin bulunduğu duygusal bir Anneler Günü videosu oluşturabilirsiniz. Clips, anneniz için eğlenceli anları ve nazik mesajları kaydetmeyi basit ve hızlı hale getiriyor.

Canlı Başlıklar özelliğiyle sadece konuşarak kolayca animasyonlu alt yazılar oluşturabilir, böylece Anneler Günü’yle ilgili kutlama mesajlarınızı vurgulayabilirsiniz.

Videonuzu kişiselleştirmek için animasyonlu arka planlara sahip tam ekran posterler kullanabilir ve onlarca müzik parçasından birini seçerek videonuza uygun havayı katabilirsiniz.

Clips’i, iPhone ve iPad için App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER