Teknoloji

Apple yeni AirPods reklamıyla yılbaşı ruhunu şimdiden yaşatıyor

apple airpodsApple AirPods adını taşıyan kablosuz kulaklığı için hazırladığı yeni reklamı yayınladı. Yılbaşı ruhunu şimdiden yaşatan yeni reklam filmi, bir yandan da AirPods’un kulaktan düşebileceğine dair endişelere yanıt veriyor.

Apple hazırladığı reklamda izleyicileri Stranger Things’i hatırlatan bir ortama götürüyor. Ancak bu ortama yolculuk, reklamdaki esas kızın AirPods’u kulağına takması ve Apple Music’ten Sam Smith’in “Palace” şarkısını açmasıyla başlıyor.

Esas kız, Palace eşliğinde adeta kendinden geçiyor ve oldukça estetik dans figürleri sergilemeye başlıyor. Birden karşısından gelen adama çarpmasıyla birlikte reklamın kahramanı dünyaya dönüyor. Ancak kız AirPods’un bir tekini çarpıştığı adama veriyor ve böylelikle dansa onu da dahil ediyor. İkili birlikte spot ışıkları eşliğinde artistik dans figürleri sergiliyor. Neredeyse öpüşeceklerken ikisi de gerçeğe dönüyor. Ardından birbirlerinden yavaş yavaş uzaklaşmalarıyla birlikte reklam sona eriyor.

Apple AirPods Türkiye’de 899 TL karşılığında satılıyor

Reklamda kahramanlar son derece hızlı hareket ederken, hatta taklalar atarken bile AirPods kulaklarından düşmüyor. Cupertino merkezli şirket böylelikle “Ya AirPods kulağımdan düşerse” endişesine de yanıt veriyor. Apple AirPods, Türkiye’de Apple’ın internet sitesinde 899 TL karşılığında satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER