Teknoloji

AirPods 3 2021’in ilk yarısı bitmeden tanıtılacak

apple airpods pro

Apple AirPods 3 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Daha önce çıkan haberlerde AirPods 3’ün tıpkı AirPods Pro gibi kulak içi bir tasarıma sahip olacağı belirtilmişti. AirPods Pro’nun aktif gürültü engelleme özelliğinin ise bu modelde bulunmayacağı öne sürülmüştü.

Güney Kore medyasında çıkan yeni haberler de bu iddiaları doğruluyor. The Elec sitesinin haberinde, yeni AirPods’un 2021’in ilk yarısı bitmeden piyasaya çıkacağı iddiası da yer alıyor.

Sektörel kaynakların verdiği bilgiye göre, AirPods 3’ün AirPods Pro ile benzerliği sadece tasarımla sınırlı kalmayacak. Apple’ın yeni kulaklığında da H1 işlemcisini kullanması bekleniyor. Bu işlemciye yeni bir SiP devresinin eşlik edeceği söyleniyor.

Apple’ın yeni SiP testlerine yıl bitmeden başlayacağı öne sürülüyor. Yeni kulaklığın üretiminin başlaması içinse 2021’in ilk günleri işaret ediliyor.

AirPods 3 ile ilgili söylentilerden birisi de kulaklığın fiyatıyla ilgili. Kulaklığın ABD’de AirPods Pro’ya kıyasla yaklaşık yüzde 20 daha ucuz bir fiyatla satılacağı söyleniyor. Bu da yeni AirPods’a 200 dolar civarında bir fiyatla sahip olunabileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER