Manşetler

Apple 9 Eylül iPhone 6S etkinliğini canlı takip edin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-hey-siri-090915

Apple iPhone 6S ve 6S Plus’ı bu akşam San Francisco’da düzenlenen etkinlikte tanıtıyor. Ayrıca bir süredir dedikodusu yapılan Apple TV ve iPad Pro da bu akşamki etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler arasında yer alıyor.

Etkinliğin duyurusunun yapıldığı zamandan bu yana Siri üzerinden çeşitli ipuçları almak mümkün oldu. Her ne kadar Siri yeteri kadar ketum davransa da, bu 9 Eylül etkinliğinde onunla ilgili de önemli duyurular yapılacak gibi görünüyor. Siri’nin iPhone 6S ve 6S Plus’ta sürekli açık, daime dinler hâlde olması, buna ek olarak Apple TV’de de Siri’nin etkin şekilde kullanılması, 9 Eylül etkinliğinin Siri ile ilgili önemli detayları olabilir.

Apple bu etkinliği internet üzerinden canlı yayınlıyor. Apple TV sahipleri, bunun yanı sıra iPhone, iPad, iPod touch, OS X ve Windows 10 bilgisayar kullanıcıları bu etkinliği canlı olarak izleyebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple 9 Eylül iPhone 6S etkinliği: Neler bekliyoruz?

Eğer canlı video yayınını izleyemiyorsanız, Apple iPhone 6S ve 6S Plus etkinliğini Teknoblog üzerinden, @teknoblog140 hesabında yapacağımız paylaşımlar aracılığıyla takip edebilirsiniz. Bu akşam saat 8’den itibaren bu sayfaya, aşağıdaki @teknoblog140 penceresini takip etmeye bekliyoruz.


İLGİLİ HABERLER