Teknoloji

Apple 4 Ekimde yapılacağı söylenen iPhone duyurusunu kendi yerleşkesinde düzenleyebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPhone etkinliğini 4 Ekim tarihinde gerçekleştireceği AllThingsD sitesinden John Paczkowski tarafından iddia edilmişti. Paczkowski şimdi de söz konusu etkinliğin Apple’ın Cupertino’daki yerleşkesinde düzenleneceğini iddia etti.

Paczkowski Apple’ın neden böyle bir yolu tercih edeceğini bilmiyor. Ancak iPhone’un lansman tarihinin sürekli oynaklık göstermesi nedeniyle Yerba Buena Sanat Merkezi gibi büyük bir alanda rezervasyon yapmanın riskli olacağını düşünüyor. Hatırlayacak olursanız, bu mekan geçmişte Apple’ın çeşitli büyük duyurularına ev sahipliği yapmıştı. Bu arada belki de Apple, yeni CEO Tim Cook’un bu sıfatla kitlelerin karşısına çıkacağı ilk etkinliğin kendi evinde olmasının daha iyi olacağını düşünmüş olabilir. Bundan dolayı Paczkowski Apple’ın gelecek nesil iPhone’u ekim ayı başında Apple’ın Town Hall Oditoryumunda düzenleneceğini iddia ediyor.

Apple henüz resmi bir açıklama yapmış değil, ancak Paczkowski de sağlam tahminleriyle biliniyor. Bakalım, içine girdiğimiz bu yeni haftada Apple basın toplantısı tarihini kesinleştirip davetiye gönderimine başlayacak mı?

İlgili – AllThingsD

İLGİLİ HABERLER