Teknoloji

Apple’ın 35W ikili USB-C şarj adaptörünün fotoğrafları sızdı

apple

Apple, 35W ikili USB-C şarj adaptörü üstünde çalışıyor. Bu adaptör sayesinde kullanıcıların iki cihazı aynı anda şarj etmesi mümkün olacak. İnternete sızan yeni görseller, şirketin daha önceki şarj adaptörlerinden daha farklı bir tasarımı tercih ettiğini gösteriyor.

Apple’ın yeni şarj adaptörüne ait olduğu söylenen görseller, ChargerLAB isimli Twitter hesabı tarafından paylaşıldı. Görsellerin kaynağı şu an için bilinmiyor. Apple’ın mevcut 20W şarj adaptöründen farklı olarak 35W şarj adaptöründe katlanabilir çatal uçlarının bulunması dikkat çekiyor. USB-C girişleri şarj adaptörünün alt kısmında yan yana duruyor.

Görseller, yeni adaptörle mevcut adaptörler arasındaki başka bir farkı daha gösteriyor. Apple’ın yeni adaptörün kenar kısımlarına adaptörün prizden çıkarılmasını kolaylaştıracak. ChargerLAB, Apple’ın yeni adaptörüyle ilgili olarak yakında daha fazla bilgi paylaşma sözü de verdi.

35W ikili USB-C şarj adaptörü daha önce Apple’ın internet sitesinde yanlışlıkla görüntülenmişti. Söz konusu belge, yeni adaptörün uyumlu cihazlarda USB-PD hızlı şarj teknolojisini destekleyeceğini göstermişti. 35W şarj adaptörünün M1 işlemcili MacBook Air’i standart adaptöründen daha kısa sürede şarj edebileceğini belirtmekte fayda var.

Adaptördeki iki giriş aynı anda kullanıldığında güç iki cihaz arasında eşit olarak paylaştırılacak. Ancak bunun bir iPhone ile Apple Watch veya iPad’i aynı anda şarj etmek için yeterli gücü sağlayacağını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER