Manşetler

Apple’dan 23 Nisan’a özel çalışmalar ve içerikler

Apple'ın Apple Pencil destekli ve eğitim odaklı yeni iPad'i tam da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla aynı zamanda çıkageldi. Apple, bu iki önemli olayı bir araya getirerek "iPad ile Benim Portrem" adlı bir çalışma gerçekleştirdi.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın Apple Pencil destekli ve eğitim odaklı yeni iPad’i tam da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’yla aynı zamanda çıkageldi. Apple, bu iki önemli olayı bir araya getirerek “iPad ile Benim Portrem” adlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Şirketin belirttiğine göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaşları 7,5 ile 13 arasında değişen 15 çocuk iPad ve Apple Pencil ile kendi portrelerini çizdi. “iPad ile Benim Portrem” adlı çalışmalarında çocuklar iPad’in çok yönlülüğüyle kendi hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını birleştirdi. Böylece ortaya birbirinden keyifli 16 otoportre çıktı. Apple Pencil ile iPad üzerinde sınırsız kağıt, rengarenk ve hiç bitmeyen boyalarla çizim yapan çocukların bazıları kendini sevgiyle beslediği ev hayvanın yanında ya da en sevdiği çiçeklerle çizerken bazıları da hayal ettiği mesleği portresinde yansıttı. Apple’a göre, yaratıcılık her çocuğun içinde var, yaratıcılık çocukların daha iyi iletişim kurmalarını ve daha özgün çözümler geliştirmelerini sağlıyor.

App Store’da 23 Nisan

app store 23 nisan

App Store da 23 Nisan için tüm içeriklerini çocuklar için güncelledi. Yaratıcı Çocuklar için Dr Panda Art Class, Caterpillar Creative Play, Fox&Sheep Movie Creator gibi uygulamalardan; Çocuklara kodlama öğreten, Swift Playgrounds, Code Karts, Kids?n?Code gibi uygulamalara; iPad ve Apple Pencil ile skeç yapabilecekleri Procreate, Folioscope gibi uygulamalardan, Öğrenmeyi eğlenceli hale getiren Lingokids, Homer:İngilizce Okumayı öğren gibi uygulamalara; Çocuklar için Geleceğin Meslekleri Little Fox Animal Doctor, Alpi Çocuk- Diş Doktoru gibi uygulamalara; Küçük Mozartlara Tongo Music, Toc and Roll gibi uygulamalardan Astro Cat Stickers, Super Mario Run Stickers gibi Sevimli Stickerlara pek çok uygulamaya App Store üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca popüler çizim uygulaması Procreate, App Store’da bugüne özel olarak iPad ile Benim Portrem çizimleriyle kendi görselini yeniledi.

Çocuklardan 23 Nisan’da Apple Music için Özel Listeler

apple music 23 nisan

iPad üzerindeki yaratıcı çizgileriyle bizleri etkileyen çocuklardan favori parçalarından oluşan özel listeler Apple Music’te yer alıyor.
Apple’a göre, 9 yaşındaki Efe’nin tercihi yüksek enerjili müziklerden, Çağla’nın Türk Halk Müziği?nden alternatif hitlere yayılan seçkisine; Defne’nin Türkçe Pop ve Elektronik müzik parçalarından oluşan baş döndürücü ritimlerine uzanan 3 farklı müzik listesi Apple Music için çocuklar tarafından özel olarak derlendi.

İLGİLİ HABERLER