Teknoloji

Apple bu akşamki etkinliği web sitesi ve Apple TV’den canlı yayınlayacak (güncellendi)

Geçen yıl bu zamanlar düzenlenen iPad mini tanıtımını ve yine geçtiğimiz haziran ayında WWDC açılış toplantısını canlı yayınlayan Apple bu akşam Türkiye saatiyle 8’de başlayacak olan etkinliği de Apple TV sahiplerine canlı olarak ulaştıracak.

apple-22-ekim-etkinlik-apple-tv-canli-221013 (650 x 374)

Apple TV sahibi olanlar cihazlarının ana ekranına Apple Events adında yeni bir uygulamanın eklendiğini görecektir. Etkinlik zamanı geldiğinde bu uygulamayı takip ederek Apple’ın bu akşam tanıtacağı yeni ürünleri canlı olarak izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple iPad 5: Dedikodular, çıkış tarihi, bilmeniz gerekenler

Apple geçtiğimiz son iki canlı yayınını sadece Apple TV üzerinden yayınlamakla kalmamış, Mac ve iOS üzerinde de Safari internet tarayıcısı aracılığıyla canlı yayını ulaştırmıştı. Bu sefer aynı durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair net bir kanıt yok, ancak canlı yayın sadece Apple TV ile sınırlı kalmayacaktır diye düşünüyoruz. Gelişmelere göre bu haberi güncelleyeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple iPad mini 2: Dedikodular, çıkış tarihi, bilmek istedikleriniz

Güncelleme: Tam da beklediğimiz gibi, Apple iPad tanıtım etkinliğini web sitesi üzerinden de yayınlıyor. Canlı yayını izlemek için OS X 10.6 ve üstü sürümle çalışan bir Mac’te çalışan Safari 4 veya üzeri internet tarayıcısı ya da iOS 4.2 ve üstü sürümle çalışan iOS cihazı gerekiyor.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER