Teknoloji

Apple 2011 bitmeden MacBook Pro’da donanım güncellemesi yapabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, 2011 yılı bitmeden MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarına yönelik bir güncelleme yayınlayabilir. “Late 2011” olarak nitelendirilebilecek bu MacBook Pro güncellemesinin hızlandırılmış Intel Core işlemcilerle ufak performans artışı sunabileceği, bunun dışında kalan diğer donanımların aynı kalacağı düşünülüyor.

Konuyla yakından ilgili olan bir kaynak AppleInsider’a bazı bilgiler aktarmış. Buna göre söz konusu güncelleme en erken bu ayın sonunda duyurulabilir. Apple’ın eylül ayının bitişiyle birlikte okula dönüş promosyon programını sonlandırması ve bundan sonra yenilenmiş MacBook Pro’yu duyurması bekleniyor. Bu arada geçen hafta da Intel’in Sandy Bridge işlemcilerinde ara kademe sayılacak nitelikte güncellemeler yapacağı haberi çıkmıştı.

Söz konusu güncelleme çok büyük sayılmayacak, ancak MacBook Pro satın almayı düşünenlerin 2-3 ay içinde güncellenmiş bir MacBook Pro modeliyle karşılaşma ihtimalinin farkında olmasında fayda var. Önümüzdeki ilkbaharın ortalarında da gelecek nesil Ivy Bridge işlemcili yeni MacBook Pro’lar çıkacaktır.

İlgili – AppleInsider

İLGİLİ HABERLER