DosyaManşetler

Apple 20 Nisan etkinliği canlı yayın nasıl izlenir?

Apple 20 Nisan etkinliği canlı yayın ile nasıl izlenir sorusunun cevabını veriyoruz. Farklı izleme yolları burada aktarılıyor.
apple 20 nisan etkinliği
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple 20 Nisan İlkbahar etkinliği bu akşam Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak. Şirketin bu yılki ilk büyük lansman etkinliği geçen yıl gördüğümüz prodüksiyonlu yayınlara benzer bir nitelik taşıyacak. Etkinlikte görmeyi beklediğimiz yeni ürünler arasında yenilenmiş iPad modelleri de bulunuyor. Bununla birlikte AirTags olarak adlandırılan eşya takip cihazları ve Apple Silicon işlemcili iMac modelleri de var. Bununla birlikte iOS 14.5 dağıtım tarihiyle ilgili duyurunun da yapılmasını bekliyoruz. Beklenen duyurular için detaylı dosya yazımıza göz atabilirsiniz. Peki, Apple 20 Nisan “Spring Loaded” etkinliği nasıl izlenir? Sorunun cevabı bu yazıda.

Apple 20 Nisan etkinliğini izlemek için farklı yollar bulunuyor. Aşağıda bununla ilgili detaylara yer veriyoruz.

Apple Events web sitesi

Apple Events web sitesi üzerinden, etkinliği Mac, iPhone, iPad, PC veya internet tarayıcılı herhangi bir cihaz aracılığıyla izleyebilirsiniz. Apple Events web sitesi Safari, Chrome, Firefox, Edge ve diğer önde gelen internet tarayıcılarında kullanılabiliyor.

İnternet tarayıcınızda www.apple.com/apple-events/ adresine giderek, etkinlik başladığında canlı yayını izleyebilirsiniz. Öncesinde de siteye girerek etkinliği takviminize ekleyebilirsiniz.

YouTube

Ayrıca Apple, etkinliği YouTube’da da yayınlayacak. Bu, belki de etkinliği takip etmenin en kolay ve verimli yolu olacaktır. Ne de olsa YouTube uygulaması akıllı telefonlardan tabletlere, oyun konsollarından ve TV’lere kadar her ortamda mevcut. Bununla birlikte YouTube.com web sitesi de herkesin aşina olduğu bir ortam. Apple’ın YouTube kanalı üzerinden etkinliğin yayın sayfasına ulaşabilirsiniz. Ya da aşağıdaki YouTube video penceresi üzerinden de yayını zamanı geldiğinde izleyebilirsiniz.

Apple TV uygulaması

Apple TV’ye özel Apple Etkinlikleri uygulaması üzerinden her Apple etkinliği yayınlanıyordu. Ancak Apple, geçen yıl WWDC öncesinde bu uygulamayı Apple TV uygulamasının içine almıştı. Etkinlik zamanı geldiğinde Apple TV uygulaması üzerinden 20 Nisan İlkbahar etkinliği yayınını izleyebilirsiniz. Bu, Apple TV uygulamasının bulunduğu her cihazdan etkinlik yayınını izleyebileceğiniz anlamına geliyor.

Yani Apple TV, iPhone, iPad, Mac ve bazı akıllı TV’lerde bulunan Apple TV uygulamaları üzerinden 20 Nisan etkinliği yayınını izleyebilirsiniz. Eğer evinizde Apple TV cihazı varsa, bu uygulama etkinliği izlemek için en iyi yöntem olacaktır.

Teknoblog ile takip edin

Eğer yukarıda saydığımız yöntemlerden herhangi bir tanesiyle Apple 20 Nisan İlkbahar etkinliğini takip etme imkanınız yoksa, sizin için Teknoblog var. Twitter üzerinde @teknoblog hesabımız üzerinden yayınlayacağımız canlı tweet’lerle etkinliğin en önemli gelişmelerini aktaracağız. Ayrıca duyurularla ilgili haberler de en hızlı biçimde Teknoblog.com’da olacak. Daha sonrasında da, duyurulan ürünler ve servislerle ilgili detaylı analizleri sitemizde bulmaya devam edeceksiniz.

İLGİLİ HABERLER