Manşetler

Apple 20 Ekim günü gelecek Mac OS X “Lion” sürümü için etkinlik düzenliyor

Apple bugün akşam saatlerinde ABD’deki basın mensuplarına ve blogcularına gelecek hafta Çarşamba günü düzenleyecek oldu bir basın etkinliğinin davetiyesini gönderdi. Cupertino’nun düzenleyeceği bu etkinlik Mac ile ilgili…

Mac ile ilgili işler Apple’ın gelirlerinin hemen hemen yüzde 30’unu teşkil ediyor, bu nedenle Mac ile ilgili güncellemeler her zaman basının ilgisini çekmekte. 20 Ekim’de düzenlenecek olan bu etkinliğin Apple’ın geride bıraktığımız çeyreğe dair mâli tablosunu açıklayacağı 18 Ekim’den sadece iki gün sonra gerçekleşecek olması olayı biraz daha ilginç hâle getiriyor.

Görünüşe göre düzenlenecek olan basın toplantısı çoğunlukla yeni OS X sürümüne ayrılmış olacak. “Lion” olarak anılan bu sürümün yanı sıra MacBook Air ve iLife’11 yazılım paketiyle ilgili duyurularla da karşılaşmamız ihtimaller dahilinde bulunuyor. Her ne olursa olsun, gelecek hafta Çarşamba akşamı TSİ 20.00’de başlayacak olan bu etkinlikle ilgili ayrıntıları Teknoblog ziyaretçileri anında alma fırsatına sahip olacak. Şimdiden takvimlerinize not edin.

İlgili – Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER