Teknoloji

Apple 15 Eylül etkinliğini izleyin [Canlı Yayın]

Apple 15 Eylül etkinliğini izleyin [Canlı Yayın]

Apple’ın bir hafta önce duyurusunu gerçekleştirdiği 15 Eylül etkinliği bu akşam saat 20.00’de başlıyor. Apple’ın yapacağı duyuruları canlı yayın aracılığıyla bu sayfada bulunan yukarıdaki video penceresi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bu arada Teknoblog Twitter hesabımız üzerinde de etkinliği izleyemeyenler için canlı güncellemeler yayınlayacağız. Böylelikle Apple’ın önemli duyurularını, yeni ürünlerini takip etme imkanı bulacaksınız. Eğer henüz Teknoblog Twitter hesabını takip etmediyseniz, aşağıdaki butona tıklatarak takibe almanızı tavsiye ederiz.

Apple 15 Eylül etkinliğinde neler tanıtacak?

Normalde Apple sonbaharın başında düzenlediği etkinliklerde yeni iPhone modellerini tanıtır. Ancak “Time Flies” sloganını taşıyan etkinliğin başrolünde Apple Watch’un olacağı tahmin ediliyor. Apple’ın uzun zamandır satışta olan Apple Watch Series 3’ü emekliye ayıracağı ve bunun yerine yeni bir küçük boyutlu ve uygun fiyatlı bir akıllı saat çıkaracağı tahmin ediliyor.

Öte yandan iPad Air da yenilenmiş tasarımıyla karşımıza çıkacak. Son dedikodular Apple’ın iPad Pro’da kullandığı kavisli köşeli ve düz kenarlı tasarımı iPad Air’a taşıyacağını işaret ediyor.

Bunlara ek olarak çeşitli servis duyuruları bekliyoruz. Daha doğrusu servis paketi… Apple Arcade, Apple TV+, Apple News, Apple Music gibi çeşitli servislerin ve iCloud depolama alanının paketler hâlinde sunulacağı Apple One abonelik paketleriyle tanışabiliriz.

Beklentiler arasında yeni bir AirPods da var. Yaz aylarında dedikodusu yapılan kafa üstü kulaklık modeli de Apple 15 Eylül etkinliğinde tanıtılabilir.

İLGİLİ HABERLER