Manşetler

Apple 13.3 inç’lik MacBook Air’ı yeniledi, yenilerken iPad’den esinlendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple kendi kendine “iPad ile MacBook Air’ın yakınlaşmasında ne doğar?” diye sormuş olmalı. iPad’in hayranlık verici yönlerini MacBook Air’a entegre eden Apple ortaya ilgi çekici bir ürün çıkardı.

Yeni MacBook Air’ın iPad’den aldıkları neler? Anında açılması, mükemmel pil ömrü, hayranlık uyandırıcı bekleme süresi… Bunların yanına katı hal diski tabanlı depolama sistemini, hafifliği ve inceliği ekleyin. En kalın yeri 1.72 cm, en ince yeriyse 0.28 cm olan bir ürünle ve sadece 1.3 kg’lık ağırlığa sahip bir cihazla karşı karşıyayız. Apple’ın bu üründe de yekpare tasarımı kullanmasını bekliyorduk, büyük cam trackpad bu üründe de yer alıyor. 13.3 inç’lik, 1440 x 900 çözünürlüklü ekrana sahip olan yenilenmiş MacBook Air 1.86 GHz veya 2.13 GHz’lik Core 2 Duo işlemci, GeForce 320M grafik kartı ve 2 GB’lık RAM ile birlikte geliyor. Apple’ın daha katı kurallara sahip yeni pil ömrü testlerinin sonuçlarına göre bu ürün 7 saatlik “kablosuz bağlantı üzerinde web’de gezinme” ve “30 günlük bekleme” süresi sunuyor.

13.3 inç’lik yeni MacBook Air’ın ABD satış fiyatları 128 GB’lık için 1299$’dan, 256 GB’lık içinse 1599$’dan başlıyor. Bu yeni modeller bugünden itibaren satışa sunulmuş durumda.

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER