Teknoloji

Apple 12 inç MacBook için sunduğu renk seçeneklerini yeniledi

apple 12 inc macbook

Apple 12 inç MacBook sahiplerini geçtiğimiz gün tanıttığı yeni MacBook Air ile biraz kıskandırmıştı. Şirketin 2017’nin haziran ayından bu yana donanım bakımından yenilemediği en hafif ve en küçük dizüstü bilgisayarını almayı düşünenlerin karşısında artık yenilenmiş bir renk skalası bulunuyor.

12 inç MacBook’un yenilenen renk seçenekleri, yeni MacBook Air için sunulan renk seçenekleriyle birebir aynı. Daha önce 12 inç MacBook’ta altın renginin koyu bir tonunu sunan Apple, yeni dönemde tercihini daha açık bir tondan yana kullanıyor.

Ancak bu değişimin bir bedeli olduğunu da belirtmek gerekiyor. Yeni dönemde 12 inç ekranlı MacBook almak isteyenlerin karşısındaki renk seçenekleri arasında roze altın olmayacak.

Apple 12 inç MacBook dışında portföyündeki başka ürünlerde de yeni renk seçenekleri sunmaya başladı. urBeats kulaklığın renk seçenekleri de iPhone XR‘ın renk seçeneklerine uygun olarak yenilendi. İpeksi gümüş, siyah, mavi, sarı ve mercan renk seçenekleri bulunan kulaklık Türkiye’de 499 TL karşılığında satılıyor. 12 inç MacBook ise 9799 TL’den başlayan fiyatlarla potansiyel alıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER