Manşetler

Apple 12 Eylül 2018 etkinliği: Canlı yayın nasıl izlenir?

apple 12 eylul 2018 etkinligi

Apple iPhone’un onuncu yılı şerefine çıkardığı iPhone X‘u izleyecek yeni modellerini, 12 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Cupertino merkezli şirketin etkinlikte üç yeni iPhone modelini, Apple Watch Series 4‘ü ve diğer yeni ürünlerini gözler önüne çıkarması bekleniyor. Apple 12 Eylül 2018 etkinliği, şirketin Apple Park adını taşıyan ana yerleşkesindeki Steve Jobs Theater’da gerçekleşecek.

Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak etkinlik, geçmiş yıllarda olduğu gibi, Apple’ın internet sitesindeki özel sayfa üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Canlı yayını izlemek için:

  • iOS 10.0 veya daha üstü sürümlerle yüklü iPhone, iPad ve iPod touch’larda Safari,
  • macOS Sierra 10.12 ve üstü sürümlerle yüklü bilgisayarlarda Safari, Chrome, Firefox,
  • Windows 10 yüklü bilgisayarlarda Microsoft Edge, Chrome, Firefox,
  • Linux yüklü bilgisayarlarda Chrome veya Firefox’un güncel sürümleri

kullanılabilecek. Bunlara ek olarak, 6.2 veya üstü yazılımların yüklü olduğu ikinci ve üçüncü nesil Apple TV’ler ve dördüncü nesil Apple TV’de de canlı yayını izlemek mümkün olacak. Etkinlik, Apple Etkinlikler uygulaması içinde gösterilecek.

Etkinlikte yeni iPhone modelleri ve Apple Watch Series 4’ün yanı sıra MacBook Air’in takipçisi olacak bir dizüstü bilgisayarın, iyileştirilmiş bir Mac Mini’nin ve yenilenen bir iPad Pro’nun duyurulabileceği belirtiliyor.

Apple 12 Eylül 2018 etkinliğinde yapılacak önemli duyuruları, daha önceki yıllarda olduğu gibi, sıcağı sıcağına Teknoblog’da ve @teknoblog Twitter hesabında bulabileceksiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER