Manşetler

Apple 10 Eylül iPhone etkinliğinin videosunu yayınladı

Apple 10 Eylül iPhone etkinliğini geçen son iki etkinlikte olduğu gibi canlı yayınlamadı, ancak bant kaydını etkinliğin bitmesinin üstünden iki saat geçmeden web sitesi üzerinden yayınladı.

apple-10-eylul-iphone-etkinlik-video

Etkinliğin canlı yayınlanmaması nedeniyle meraklı kullanıcılar ve Apple fanatikleri de toplantıyı çeşitli canlı anlatım kaynaklarından takip etmek zorunda kaldı. Etkinliği bir de görüntülü olarak izleyip Apple’ın tanıttığı ürünleri, duyurduğu yenilikleri iyice özümsemek isteyenler için video ilaç gibi olacaktır

Videoyu izlemek için Mac OS X 10.6 ve üstü sürümle çalışan bilgisayarda bulunan Safari 4 veya üstü internet tarayıcısı gerekiyor. Ayrıca en az iOS 4.2 yüklü bir iOS cihazı üzerinde çalışan Safari veya Windows’ta QuickTime 7 aracılığıyla da etkinlik takip edilebiliyor. Apple TV üzerinden takip etmek isteyenlerin en düşük 5.0.2 sürümüyle çalışan ikinci veya üçüncü nesil Apple TV cihazlarına ihtiyaçları var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple 10 Eylül iPhone etkinliği canlı anlatımı (bitti)

Yaklaşık 84 dakika uzunluğundaki videoda iPhone 5S ve iPhone 5C‘nin duyuruları, aynı zamanda iOS için iWork paketinin ücretsiz yapılması, iTunes Radio ve iOS 7’nin çıkış tarihi gibi bilgiler bulunuyor. Öte yandan katılımcıların iPhone’lar tanıttırken attıkları çığlıkları da videoda bol bol duyabilirsiniz.

Etkinliği aşağıdaki bağlantıyı takip ederek izleyebilirsiniz.

İlgili >> Apple

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER