Manşetler

Apple 10 Eylül iPhone etkinliği canlı yayın – İzleyin

apple 10 eylül iphone etkinliği canlı yayın
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Her yılın eylül ayının teknoloji dünyası için en önemli etkinliklerinden bir tanesi yine geldi çattı. Apple, bu yılın iPhone modellerinin duyurusunu gerçekleştiriyor. 10 Eylül iPhone etkinliği başlangıç saati, canlı yayın ve anlık takip ile ilgili detayları paylaşıyoruz.

Art arda üçüncü yılda, üç yeni iPhone modeliyle tanışmayı bekliyoruz. Bu yıl “Pro” olarak nitelendirilecek ve profesyonel seviyeye uygun tasarıma sahip olacak bir iPhone bekliyoruz. Acaba Apple, yıllardır izlediği isimlendirme sisteminde bir değişikliğe gidecek mi? iPhone 11 mi, yoksa iPhone Pro mu karşımıza çıkacak? Soruların cevabını bu sayfadan da alma imkanına sahip olacaksınız.

Diğer 10 Eylül iPhone etkinliği dedikoduları ve beklentileri arasında; yeni iPhone modellerine eklenecek kamera yetenekleri bulunuyor. Ağır çekim selfie videoları, daha düşük fiyatlı iPhone XR takipçisinde yapılacak yükseltmeler, iOS 13 ve macOS Catalina işletim sistemlerinin yayın tarihi, Apple Watch’un yeni versiyonları, belki de 16 inç MacBook Pro modeliyle bu etkinlikte tanışacağız.

Aynı zamanda Apple’ın Mart 2019 etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği Apple TV Plus ve Apple Arcade gibi servislerin kullanıcılarla ne zaman buluşacağına dair son haberleri de 10 Eylül etkinliğinde alma imkanı bulacağız. Bu servislerin Türkiye’de ne zaman kullanıma sunulacağını da öğrenmeyi bekliyoruz.

Aylar boyu dedikodularına ve sızıntılarına yer verdiğimiz 2019 model iPhone akıllı telefonları ile tanışma vakti geldi. Apple 10 Eylül etkinliği canlı yayın ve sosyal medya takip yollarını, aynı zamanda başlangıç saatini burada aktarıyoruz.

Apple 10 Eylül iPhone etkinliği canlı yayın nerede izlenir? 

Başlangıç saati: Yerel saat 10.00 / Türkiye saati 20.00

Canlı yayın: Apple ilk kez, etkinliği YouTube üzerinden yayınlıyor. Aynı zamanda web sitesi üzerinden de yayın olacak. Bunun yanı sıra etkinlik Twitter üzerinden de canlı izlenebilecek. Apple TV sahipleri de Apple Etkinlikleri uygulaması üzerinden etkinliği canlı yayın üzerinden izleme imkanına sahip olacaklar.

Bu sayfanın en başında bulunan video penceresinden etkinliği izleyebilirsiniz.

Twitter: Eğer etkinliği izleyemeyecek durumdaysanız, @teknoblog Twitter hesabımız üzerinden önemli gelişmeleri anlık tweetler ile aktaracağız. Hesabımızı takibe alın.

Instagram: Teknoblog’un Instagram hesabı @teknoblog‘u da haberler ve paylaşımlar için takibe almanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER