Teknoloji

Apple 1 TB iPad Pro fiyatlarında indirim yaptı

apple ipad pro 1 tb
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro’ların 1 TB kapasiteli versiyonlarının fiyatlarında 1500 TL’lik indirim yaptı. İndirimler hem Wi-Fi hem de Wi-Fi + Hücresel modeller için geçerli oluyor.

İndirim sonrasında 11 inç 1 TB iPad Pro’nun fiyatı 9999 TL’ye indi. Eğer 4G destekli iPad Pro’ya sahip olmak isterseniz, 11 bin 99 TL’lik ödeme yapmanız gerekecek. 12.9 inç tabletin 1 TB versiyonlarının Wi-Fi ve hücresel bağlantı destekli versiyonlarının fiyatı da sırasıyla 11 bin 499 TL ve 12 bin 599 TL oldu.

1 TB kapasiteli iPad Pro’larda yapılan bu indirim; 64 GB, 256 GB ve 512 GB kapasiteli versiyonlara yansımadı. O tablet seçenekleri aynı fiyatlardan sunulmaya devam ediliyor.

Dedikodular Apple’ın bu yıl bitmeden önce iPad Pro’yu yenilemeyi planladığını gösteriyor. Belki de iPhone 11 Pro modelinde olduğu gibi, iPad Pro’da da üçlü arka kamera sistemini görebiliriz. Eğer bu yıl bitmeden bir güncelleme gelirse, bu ürün için normale göre daha hızlı bir donanım güncelleme süreci gerçekleşmiş olacaktır. Normalde iPad Pro ürün segmentinde donanım güncellemeleri 1,5 yıllık aralarla gerçekleştilir.

1 TB iPad Pro en yüksek RAM miktarına sahip

1 TB iPad Pro, 6 GB RAM taşıyan tek iPad versiyonu olma özelliğini taşıyor. Diğer 2018 model iPad Pro’larda 4 GB RAM yer alıyor. iPadOS ile birlikte çoklu göreve olan ilginin artması, daha fazla bellek kapasitesinin bulunmasına daha fazla anlam kazandıracaktır.

Ancak 1 TB kapasiteli iPad Pro sadece yüksek RAM miktarıyla değil, aynı zamanda yüksek depolama kapasitesiyle genellikle video düzenleme ile uğraşan profesyoneller ve geniş medya kütüphaneleri olanlar için cazip hâle geliyor.

Apple sadece profesyonel tabletinin en yüksek kapasiteli versiyonunun fiyatını indirmekle kalmadı. iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerinin tanıtılmasıyla birlikte iPhone XR, iPhone 8 ve Apple Watch Series 3 gibi ürünlerin Türkiye fiyatlarında da indirime gidildi.

İLGİLİ HABERLER