Teknoloji

App Store’dan yeni yıl sürprizi uygulamalar ve oyunlar

apple app store yeni yıl sürprizleri

Apple, 2019’dan 2020’ye geçmeye hazırlandığımız bugünlerde App Store kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. 24-29 Aralık tarihleri arasında her gün App Store’u ziyaret edenler bir sürprizle karşılıyorlar.

App Store’un Uygulamalar, Oyunlar ve Bugün sekmelerinde 24-29 Aralık tarihleri arasında her gün bir adet uygulama veya oyun hediye olarak sunuluyor. Yeni yılı yeni oyun veya uygulamalarla karşılamak istiyorsanız, iPhone veya iPad’inizde her gün App Store uygulamasını açıp kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Apple’ın yeni yıl kampanyasında sürpriz olarak sunduğu ilk oyunlardan bir tanesi Clash Royale oldu. Apple’ın oyunla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

“Kule savunma, strateji ve kart biriktirme oyunlarını harika bir biçimde harmanlayan formülüyle Clash Royale, App Store’un en sevilen oyunlarından biri. Durmadan eklenen yeni sezonlar, bölümler, karakterler ve özelliklerden henüz bahsetmedik bile.

Üstelik bugün Clash Royale, normalinin dört katı değerinde paketler sunuyor (evet, doğru okudun!). Taşlar, Altınlar ve bolca Sandık’la dolu bu paketlerin yanı sıra kesinlikle elde etmen gereken yepyeni bir kart da var.

Savaş arenasına dalmak için daha iyi bir zaman bulamazsın.”

app store yeni yıl sürprizleri

Bir diğer App Store sürprizi ise Smule uygulaması oldu.

App Store’da günün sürprizlerini görmenin yanı sıra, farklı kategorilere veya konulara göre hazırlanmış uygulama tavsiyelerine de göz atabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER