Manşetler

App Store Türkiye şubesinde fiyatlar Türk lirası cinsinden gösterilmeye başladı

Apple’ın Türkiye’deki yerelleşme çalışmaları mobil uygulama mağazası App Store’daki fiyatların TL cinsine dönüştürülmesiyle birlikte yeni bir boyut kazanmak üzere. iPhoneTurkey.biz’in haberine göre Türkiye şubesi üzerindeki paralı uygulamalar için TL cinsinden fiyatlar gösterilmeye başlandı ve dolayısıyla satışlar da Türk lirası üzerinden yapılmaya başlanacak.

Uygulama fiyatlarına baktığımızda 0,99 TL, 1,79 TL, 2,99 TL, 3,59 TL, 6,59 TL gibi farklı fiyatlar görüyoruz. Ancak görünen o ki, Apple mühendisleri yazıyı yazdığımız şu sıralar sistemin geçiş çalışmalarıyla uğraşıyor. Çünkü TL cinsinden listelenen uygulamaları satın almaya çalıştığımızda hata mesajlarıyla karşılaşıyoruz. Apple’ın bu tür önemli bir işlevi insanların hâla ayakta olduğu ve özellikle mobil cihazları yoğun bir şekilde kullandığı saatte yapmasının da oldukça ilginç olduğunu söylemeliyiz.

Konuyla ilgili gelişmeleri ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca aşağıdaki ilgili bağlantıyı da takip etmenizi tavsiye ederiz.

İlgili >> iPhoneTurkey.biz

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER