EğlenceTeknoloji

Yeni Apex Legends videosu kafaları karıştırıyor

apex legends forge

Apex Legends, yakında başlayacak yeni sezonuyla birlikte yeni bir karaktere kavuşacak. Oyunun yapımcısı Respawn, Forge adını taşıyan bu yeni karakterin tanıtımına başlasa da; bu tanıtımın akıllarda daha fazla soru işareti yarattığını söylemek gerekiyor.

Yayınlanan videoda; Forge, Apex Legends’a gelişini anlatmak için “Outlands’den Hikayeler” isimli televizyon programına röportaj verirken görülüyor. Yeni karakterin yeteneklerinden ve potansiyel rakiplerinden bahsettiği videonun sonunda stüdyodaki ışıklar titremeye başlıyor ve ortaya çıkan gizemli bir robotik karakter Forge’u sırtından bıçaklıyor.

Forge’un kanı gözleri fal taşı gibi açılan sunucunun üstüne de sıçrıyor ve çığlıklarla birlikte kamera uzaklaşıyor. Respawn’un haftalardır ipuçlarını verdiği ve beklenti oluşturduğu yeni karakterini öldürüp öldürmediği bilinmiyor. Ancak Apex Legends’ın sürpriz sevgisi, bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Apex Legends oyuncuları iki yeni karakterle buluşabilir

Oyunculara göre, Forge’u Revenant isimli karakter öldürmüş olabilir. Revenant ile ilgili sızıntılar daha önce ortaya çıkmıştı. Apex Legends’ın bir tür ters köşe yaparak yeni karakter olarak Forge yerine Revenant’ı sunabileceği belirtiliyor.

Yine de, şu aşamada Forge’un öldüğüne dair kesin bir işaret de bulunmuyor. Dolayısıyla Apex Legends’ın yeni sezonda iki yeni karakteri birden sunması da ihtimaller arasında yer alıyor. Akıldaki soruların cevabını almak içinse kısa bir süre sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER