EğlenceTeknoloji

Apex Legends yeni sezonu yeni karakterle karşılayacak

apex legends

Apex Legends macerasında sekizinci sezon yakında başlayacak. Oyunun yapımcısı Respawn Entertainment, yeni sezonda oyuncuları nelerin beklediği konusunda şimdiden bilgi verdi. Apex Legends’ın sekizinci sezonu, 2 Şubat’ta oyuncularla buluşacak. Oyun 4 Şubat’ta ikinci yaşını kutlayacak.

Güncelleme oyunun 16. oynanabilir karakterini getirecek. Fuse adını taşıyan bu karakterin arka planı, Respawn tarafından paylaşılan bir videoyla anlatıldı. İngilizceyi Avustralya aksanıyla konuşan Fuse, bir yıkım uzmanı olarak tanımlanıyor.

Fuse’un gelişiyle birlikte oyunun Kings Canyon isimli haritası da değişecek. Oyunculara yeni sezonla birlikte 30-30 Repeater adını taşıyan yeni silah da sunulacak.

Respawn Entertainment, Apex Legends’ı 2 Şubat’ta Nintendo Switch’e de getirecek gibi görünüyor. Videonun Japonca versiyonunda “2 Şubat’tan itibaren oyunu sekizinci sezonun başlamasıyla eş zamanlı olarak Switch’te de oynayabileceksiniz” ifadesinin yer aldığı belirtildi. Videonun İngilizce versiyonunda görülmeyen bu açıklamanın başka dillerdeki videolarda da bulunduğu ifade edildi. Söz konusu açıklamanın daha sonrasında videolardan kaldırılması, doğru olma ihtimalini artırıyor.

Apex Legends normal şartlar altında geçtiğimiz yılın sonlarında Nintendo Switch oyuncularıyla buluşacaktı. Ancak Respawn Entertainment, bu versiyonun çıkışını erteleme kararı almıştı.

İLGİLİ HABERLER