EğlenceTeknoloji

Apex Legends beşinci sezonda yeni bir karakterden fazlasını sunuyor

apex legends

EA ve Respawn Entertainment, popüler büyük savaş oyunu Apex Legends’ın beşinci sezonunu başlattı. Yeni sezon beraberinde yeni bir karakteri de getirirken, Apex Legends oyuncularına sunulan yenilikler bununla da sınırlı kalmıyor. Oyunun orijinal haritası King’s Canyon’da yapılan çeşitli değişikliklere ek olarak, karakterlerin özelliklerinde de beşinci sezonla birlikte değişikliğe gidiliyor.

Değiştirilen karakterlerden biri olan Mirage, yeni sezonla rakiplerini kandırmasına yardımcı olacak bazı numaralar öğreniyor. Mirage artık kurduğu tuzakları uzaktan da yönetebiliyor. Buna ek olarak, tuzakların ömrü 60 saniyeye çıkıyor ve bu tuzaklar görünür hâle geldiğinde de Mirage’ın tüm hareketlerini taklit ediyor. Mirage’ın gizleme yeteneği oyunun başka noktalarında da işe yarıyor.

Oyundaki diğer karakterlerde de bazı küçük değişiklikler söz konusu. Bloodhound’un sonar yeteneği biraz daha hızlı biçimde yenilenirken, Octane’ın zıplama platformu da eskisinden daha hızlı şekilde şarj oluyor. Yetenekleri zayıflayan robot Pathfinder ise artık çengel hareketini her 15 saniye yerine her 35 saniyede bir yenileyebilecek.

King’s Canyon’daki değiştirilen bölümlere ek olarak, yeni haritada Charge Towers (Şarj Kuleleri) isimli bir unsur da söz konusu. Bu kulelerde her oyuncunun ana sayacı anında doldurulabilecek. Pathfinder tüfeği ise artık sadece bakım paketlerinde bulunabilecek.

Apex Legends oyuncuları yeni sezonun PvE unsurlarına henüz ulaşamasa da, Broken Ghost macerasına şimdiden başlayabiliyor ve yeni karakter Loba’nın yeteneklerini doğrudan deneyimleyebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER