Eğlence

Apex Legends “Sun Squad Collection” etkinliğiyle yaza erkenden merhaba diyecek

apex legends

Apex Legends’ın 16. sezonu Revelry 14 Şubat’ta yayınlanmıştı. Oyundaki yenilikler 28 Mart’ta başlayacak ve 11 Nisan’da sona erecek Sun Squad Collection etkinliğiyle devam ediyor. Bu etkinlik, başta “Heatwave” modu olmak üzere çok sayıda yeniliği beraberinde getiriyor.

Söz konusu modda oyuncuların fazladan güneş kremine ihtiyaçları olacak gibi görünüyor. Zaman zaman meydana gelecek olan sıcak hava dalgalanmaları, açık havadaki oyunculara zarar verecek; hayatta kalmak isteyen oyuncuların kapalı bir mekan bulması ya da ısı kalkanlarıyla kendilerini koruması gerekecek. Eğer bunların hiçbiri yapılmazsa, güneşin zararlı ışınlarının yarattığı etkiyi azaltmak için kayak yapmak veya güneş gözlüğü takmak denenebiliyor.

Etkinlik kapsamında oyunculara Hawai gömlekleri ve dalış ekipmanları da sunulacak. 24 adet süreli kozmetik ürün; Ash, Mirage, Fuse ve daha fazla şampiyon için kullanılabilir olacak.

Apex Legends hangi platformlarda oynanabiliyor?

Ash için açılabilir ögeler de etkinliğin parçaları arasında yer alıyor. Oyuncular, etkinliğin ¨ödül ilerlemesi¨ ile daha fazla ek öğe kazanma şansı yakalayacaklar. 11 Nisan’dan önce 24 kozmetiğin tamamının kilidini açmayı başaran oyuncular, Ash’in ¨Strongest Link¨ Heirloom’una sahip olabilecekler.

Apex Legends PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, EA Uygulaması ve Steam’de oyuncuları bekliyor.

İLGİLİ HABERLER