Eğlence

Apex Legends’ın yapımcısından üç Star Wars oyunu geliyor

star wars respawn apex legends

Apex Legends ve Titanfall gibi oyunların yapımcısı Respawn, Star Wars evreniyle olan bağlarını biraz daha kuvvetlendiriyor. Stüdyodan yapılan açıklamada, üç yeni Star Wars oyunu üstünde hazırlıkların başladığı ve bunlardan birinin 2019 çıkışlı Star Wars Jedi: Fallen Order’ın takipçisi olacağı belirtildi.

Respawn, Star Wars oyunlarından biri için Bit Reactor ile çalışacak. Bit Reactor, XCOM’u geliştiren Firaxis Games’in eski ekibi tarafından kurulmuştu. Bit Reactor ile çalışılan projenin strateji odaklı bir oyun olacağı belirtilirken, diğer oyunun ise FPS formatında olacağı öğrenildi.

Respawn’un kurucusu Vince Zampella, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Respawn ekibi olarak büyük Star Wars hayranlarıyız. Yıllar boyunca yapmak istediğimiz Star Wars oyunlarında Lucasfilm Games ile çalışacağımız için çok heyecanlıyız.”

Respawn’ın Apex Legends ve Titanfall ile Star Wars Jedi: Fallen Order gibi oyunlardaki başarısı, yeni Star Wars oyunları için heyecan ve merakı artırıyor. Lucasfilm yeni oyunlar için Ubisoft ve Quantic Dream gibi şirketlerle de birlikte çalışıyor.

İLGİLİ HABERLER