Eğlence

Apex Legends’da yeni koleksiyon etkinliği Urban Assault başlıyor

apex legends: breakout

Electronic Arts ve Respawn, 23 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan yeni Apex Legends Urban Assault Koleksiyon Etkinliğini duyurdu. Oyuncular, yepyeni turnuva sistemi olan Apex Rumble’ın resmi tanıtımı, oyunun fanatiklerinin favorisi Three Strikes Sınırlı Süreli Oyun Modu, Octane’in Prestige Görünümü “Apex Riptide” da dahil olmak üzere 24 adet sınırlı süreli kozmetik eşya ve daha fazlasıyla Apex Legends: Breakout’un tadını çıkartabilecekler.

Oyuncuların kendi hızlarında oynayarak küresel liderlik tablosunun zirvesine çıkabilecekleri yepyeni bir oyun içi turnuva sistemi olan Apex Rumble ile tanışma vakti, yeni koleksiyon etkinliğiyle birlikte geliyor.

İntikam ve aksiyonla birlikte dönüş yapan popüler SSM, her zamankinden daha iyi bir oyun heyecanı sunmaya hazırlanıyor.

Apex Legends oyuncularına sınırlı süreli kozmetik eşyası sunuluyor

Yeni etkinlik teklifleriyle birlikte oyuncular, 24 sınırlı süreli etkinlik kozmetik eşyasıyla maçlarda fırtına gibi esecekler. Etkinlik sona ermeden 24 sınırlı süreli öğenin tamamını açmayı başarabilen oyuncular, Octane’in Prestige Görünümü “Apex Riptide”a sahip olabilecekler.

Oyuna şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC için EA Uygulaması ve Steam aracılığıyla erişmek mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER