EğlenceTeknoloji

Apex Legends tanıtımı yeni karakteri iş başında gösteriyor

apex legends

Apex Legends, yayınlanır yayınlanmaz 2019’un en popüler oyunları arasına girmeyi başarmıştı. Oyunun bir tür “birinci yaş kutlaması” niteliğindeki dördüncü sezonu da çok yakında başlayacak. Yeni sezon öncesi heyecanı artıran paylaşımlar yapan yapımcı Respawn, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Respawn, yeni sezonun tanıtım videolarında farklı konseptleri denemekten geri kalmıyor. Bu videoların en yenisini kurgusal şirket Hammond Robotics‘in tanıtım videosu gibi tasarlayan Respawn, oyunun World’s Edge isimli haritasındaki değişikliklerin ipucunu veriyor. Söz konusu videoda, dev bir biçerdöver haritayı değiştirirken görülüyor.

Yeni sezonla birlikte oyunculara sunulacak yeni savaş bileti ve bu savaş biletiyle birlikte sunulacak yeni kozmetik unsurlar hakkında da videoda ipucu veriliyor. Dördüncü sezonda oyunculara sunulacak silahların arasına Sentinel isimli bir keskin nişancı tüfeği de eklenirken, Sıralı modda üçüncü serinin başlayacağı da hatırlatılıyor.

Videonun en ilginç unsuru ise oyunun yeni karakterlerinden biri olan Revenant. Video, Revenant’ın yetenekleri hakkında bazı ipuçları veriyor. Bir “cyborg suikastçi” olarak tanımlanabilecek Revenant, uzaktan gönderdiği mermilerle düşmanlarını hareketsiz kılacak gibi görünüyor.

Apex Legends oyuncuları için dördüncü sezon macerası bugün itibarıyla başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER