EğlenceTeknoloji

Apex Legends Mobile için oyuncuları sevindirecek Türkiye duyurusu

apex legends mobile
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Electronic Arts tarafından yayınlanan, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve çıkışının üstünden yalnızca 2,5 yıl geçmiş olmasına rağmen 100 milyon oyuncu barajını aşmıştı. Bu popüler ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends, mobil versiyonuyla Türkiye pazarına açılıyor.

EA tarafından yayınlanan açıklamaya göre, Apex Legends Mobile oyununun kapalı betası, eylül ayının ortasında, Google Play üzerinden Türkiye’deki mobil battle royale sever kullanıcılarla buluşacak.

Electronic Arts’ın ve Respawn Entertainment’ın dünya çapında indirme rekorları kıran ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends‘ın mobil versiyonu, Ortadoğu – Kuzey Afrika ve Latin Amerika bölgesinde kapalı beta testlerinin yeni aşamasına geçiş yaparken; Mısır, Meksika, Kolombiya ve Peru gibi ülkelerle beraber Türkiye’deki mobil battle royale severler de oyunun kapalı betasına ulaşabilecek. Ayrıca oyuncular, Google Play üzerinden beta için ön kayıt oluşturma imkanını elde edecekler. Apex Legends Mobile ekibi, önümüzdeki aylarda kapalı beta listesine daha fazla ülke ekleyerek test bölgelerini genişletmeye devam edecek.

PC ve konsol versiyonunda olduğu gibi tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek oyun, EA’nın belirttiğine göre, mobil cihazların sınırlarını zorlayacak yüksek çözünürlüklü, mükemmel grafiklere sahip olacak.

İLGİLİ HABERLER