Eğlence

Apex Legends Mobile için Android’de ön kayıtlar başladı

apex legends mobile

Respawn, Apex Legends Mobile için Android’de ön kayıtları başlattı. Popüler “battle royale” (Büyük Savaş) oyununun mobil versiyonu için ön kayıt yaptıranlar, oyun yayınlandığında oyuna erişen ilk kişiler olacak. Ön kayıt yaptıranlara özel olarak oyun içi unsurlar da armağan edilecek. Bu noktada oyunun çıkış tarihinin bölgeden bölgeye değişeceğini belirtmekte fayda var.

Oyun geçtiğimiz ay 10 ülkede yayınlanmıştı. Apex Legends Mobile’ın geniş kapsamlı çıkışı için henüz bir tarih verilmiş değil. Tayvan, Hong Kong ve Macau ise ön kayıt sürecinin dışında tutulmuş gibi görünüyor. Daha önce oyunun internet sitesinde bu üç bölgenin küresel ön kayıt sürecine dahil edileceği belirtilse de; yapılan basın açıklamasında söz konusu bölgelerin Çin, Rusya ve Belarus ile birlikte kapsam dışı bırakıldığı görülüyor.

Ön kayıtlar şimdilik sadece Android ile sınırlı. Ancak oyunun internet sitesinde oyunun yakında iOS’te yerini alacağı bilgisi de veriliyor.

Apex Legends Mobile için yeni bir video da paylaşıldı. Söz konusu video, oyunun neye benzeyeceği ve nasıl oyun oynanacağı konusunda daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER