Eğlence

Apex Legends Mobile’ın çıkış tarihi belli oldu

apex legends mobile

Uzun süren bekleyiş nihayet sona eriyor. Apex Legends Mobile, bir yıldan uzun süren bölgesel beta süreçlerinin ve ertelenen sınırlı çıkışların ardından 17 Mayıs’ta oyuncularla buluşacak.

Oyun için ön kayıtlar hem iOS’te hem de Android’de açılmış durumda. Ön kayıt yaptıran oyuncular, oyunu yayınlandığında hemen deneyimleme fırsatı bulacak. Yapımcı Respawn Entertainment’tan verilen bilgiye göre, ön kayıt yaptıranları özel hediyeler bekliyor.

Oyunun yayıncısı EA Apex Legends’ın mobil versiyonuna dair yeni detaylar paylaşmış değil. Ancak beta sürecinde oyunu deneyimleyenler, mobil versiyonun PC ve konsol versiyonlarından uzaklaşmadığını belirtiyor. Daha önce yayınlanan bir fragman ise oyunun kontrollerinin mobil cihazlara uygun şekilde optimize edildiğini gözler önüne sermişti.

Apex Legends Mobile için ilk duyuru 2019’da gelmişti. Oyunun Android ve iOS versiyonları, PC ve konsol versiyonlarıyla çapraz platform desteği sunmayacak. Yani bir mobil cihaz üzerinden PC veya konsol oyuncularıyla kapışmak mümkün olmayacak.

Apex Legends Mobile’ın oynanabilir karakter havuzu da PC ve konsol versiyonlarına kıyasla daha sınırlı kalacak. Ancak bu karakterlerden biri “efsane” şeklinde tanımlanan özel bir karakter olacak.

İLGİLİ HABERLER