Eğlence

Apex Legends Mobile 10 ülkede daha oyuncularla buluşacak

apex legends mobile

Apex Legends Mobile yakında daha fazla ülkede oynanabilecek. Geçtiğimiz yıl kapalı betasıyla yola çıkan oyun, sadece birkaç ülkede dağıtılmıştı. Önümüzdeki hafta itibarıyla 10 ülkede daha iOS ve Android cihaz sahipleri oyuna erişebilecek.

Söz konusu ülkeler ise şunlar: Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya, Filipinler, Endonezya, Meksika, Peru, Arjantin ve Kolombiya. Oyun kapalı beta sürecinde Hindistan’da da oynanabiliyordu. Ancak Hindistan yeni genişleme hamlesine dahil edilmedi.

Apex Legends Mobile’ın ne zaman daha fazla ülkeye açılacağı konusunda henüz Respawn tarafından bilgi verilmiş değil. Şirketten yapılan açıklamada, kısıtlı bölgesel çıkışın ardından elde edilecek bilgiler doğrultusunda küresel çıkışla ilgili detayların paylaşılacağı belirtildi. Test kapsamındaki ülkelerde yaşayanların sürece katılmaları için kayıtlar açılmış durumda.

PC oyunlarının mobil versiyonları, oyuncular tarafından bir hayli seviliyor. PUBG Mobile ve Call of Duty: Mobile, ocak ayında App Store’un en çok indirilenler listesinde başı çekiyordu. Bu oyunlar yapımcıları için de oldukça kârlı. League of Legends: Wild Rift sayesinde Riot Games, 150 milyon dolardan fazla gelir elde etmişti. Call of Duty: Mobile’da oyuncuların yaptığı harcama ise 1.5 milyar doları bulmuş durumda.

apex legends mobileApex Legends Mobile, EA’in elindeki tek büyük mobil oyun olmayacak. Şirket, Battlefield’ın mobil oyununu da test ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER