EğlenceTeknoloji

Apex Legends mobil sürümü için önemli duyuru, beta testleri başlıyor

apex legends mobil

Apex Legends, benzersiz sıkı silahların ve güçlerin muazzam bir karışımıyla battle royale pazarında kendisi için tamamen saygın bir alan yarattı. Oyunun son zamanlarda 100 milyon oyuncu barajını geçtiği görüldü. Ancak şimdiye kadar bu sayıya katkıyı sadece konsol ve PC versiyonları yaptı. EA, oyunun popülaritesini daha da artıracak bir adımı attı ve Apex Legends mobil versiyonunu duyurdu

Respawn, herkesin eşit bir oyun alanına sahip olduğunu garanti altına almak için konsol ve PC oyuncuları ile çapraz oynanmayacağına dair önemli bilgiler de dahil olmak üzere, mobil sürümden neler beklenmesi konusunda bazı güzel ayrıntılar verdi.

Oyun ücretsiz olarak kalmaya devam edecek ve dokunmatik ekran kontrolleri ile mobil cihazlar için oyun oynamayı kolaylaştıracak bazı düzenlemeler bulunacak. Sonuçta, bazı rötuşlar yapmak yerine Apex‘in mobile özel tam sürümünü yeniden yapma kararı vermek o kadar basit sayılmaz.

Apex Legends mobil sürümü ne zaman çıkacak?

Bir zaman takvimi vermek söz konusu olduğunda, oyun bu ayın sonlarında Hindistan ve Filipinler’deki herkese açık olarak Android kullanıcıları ile beta testine başlayacak. Bu testler yıl boyunca daha fazla bölgeye ve iOS platformuna yayılacak.

Bu demek oluyor ki, önümüzdeki en az birkaç ay boyunca Apex Legends mobil oyununun tam sürümünü beklemememiz gerekiyor. Ancak duyuru, bir noktadan itibaren insanların oyunu denemek için kaydolmalarına izin verecek bir kayıt sayfasının açılacağını haber veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER