Eğlence

Apex Legends iOS ve Android sürümlerini günün birinde görebiliriz

apex legends
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ücretsiz şiddetli çatışma oyunu Apex Legends bir haftayı biraz aşkın zaman önce konsollar ve PC içn çıkmıştı. Kısa sürede de büyük başarı elde etmişti. Oyun çok yakında mobil cihazlara da gelebilir.

Fortnite ve PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi oyunların gösterdiği başarının ardından Electronic Arts, bu oyunu gelecekte hem Android hem de iOS cihazlarına getirmeyi planlıyor.

Söz konusu bilgi, EA’nın 2019 üçüncü mali çeyrek finans tablosuyla ilgili düzenlenen telekonferans oturumunda geldi. Şirketin CEO’su Andrew Wilson, zaman içinde oyunu mobile getirmeyi ve platformlar arası oyuna izin vermeyi düşündüklerini kaydetti. Aynı zamanda oyunun Asya’da büyük bir değere ulaşmasını beklediğini, bununla ilgili olarak da çeşitli görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

EA ilk kez oyunun çapraz platform desteğinden bahsetmiş oldu. Yani gelecekte Xbox One ve PS4 sahibi iki kişi konsolları üzerinden birbiriyle mücadele edebilir.

Konsol, mobil ve PC gibi ortamlarda oyunların kontrol edilmesinin ne kadar farklı olduğunu dikkate alırsak, bu platformlar arasında oyun imkanının sunulması zor gibi görünüyor.

Wilson’ın sözleri, şirketin mobil için geliştirme çalışmalarında henüz başlangıç aşamasında olduğunu gösteriyor. Yani yakın gelecekte Apex Legends iOS veya Android sürümlerini beklememek gerekiyor.

Bu arada Apex Legends oynayanları ilgilendiren bir başka haber var. Daha önceki bir sızıntı oyunun çok yakında tekli ve ikili modlara sahip olacağını işaret ediyor. Böylelikle başka iki oyuncuyu daha beklemeden de oyun oynamanız mümkün olabilir.

İLGİLİ HABERLER