EğlenceTeknoloji

Apex Legends güncellemesi büyük hedefleri öldürmeyi zorlaştırıyor

ea apex legends

Apex Legends, son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Büyük ilgi gören oyunlarla ilgili şikayetlerin sayısının fazla olmasına da çok şaşırmamak gerekiyor. Oyundaki bazı karakterlerin vurulmasının kolay olmasına yönelik geri bildirimlere kulak veren yapımcı Respawn Entertainment, çareyi büyük ebatlı karakterleri öldürmeyi zorlaştırmakta bulmuşa benziyor. Böylelikle bu karakterlerin büyük “vuruş kutuları”nın olumsuz etkisinden kurtulmayı amaçlayan Respawn’ın çözümünün tüm oyuncular tarafından memnuniyetle karşılandığını söylemek ise pek mümkün değil.

Güncellemeyle birlikte oyundaki Gibraltar ve Caustic karakterleri, vurulmanın hasarını yüzde 10 azaltacak şekilde güncelliyor. Gibraltar’ın Silah Kalkanı’nı da güçlendiren Respawn Entertainment, Gibraltar karakterinin ön saflara sürülmesini mümkün hâle getiriyor.

Güncellemeyle birlikte uzun menzilli atışlar da daha fazla zarar, daha fazla cephane ve daha yüksek isabetle ödüllendiriliyor. Oyunun en önemli unsurları arasında yer alan Wingman tabanca ve Spitfire makineli tüfeğin etki güçlerinin aşağıya çekilmesinin ise oyuncuları biraz üzeceği söylenebilir.

Apex Legends oyuncularının önünde seviyelerini artırmaları için yarın saat 20:00’a kadar sürecek önemli bir fırsat bulunuyor. Oyunun ilk Battle Pass XP bonus etkinliğinde ilk beş tur boyunca oyunculara bonus bir Battle Pass seviyesi veriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER